Barča B.

Barča B.

Přijímá nové studenty

Barča B.

Přijímá nové studenty

Doučování Angličtiny, Biologie či Češtiny moderní a zábavnou cestou za supr cenu :)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Ahoj, jsem Barča, je mi 20 let a studuju v Praze vysokou školu. Nabízím doučko několik kategorií a předmětů - Angličtina, Biologie a Čeština - a vše zvládneme online :).
Pokud hodláš maturovat právě z Biologie mám pro tebe připravený skvělý kurz, kdy projdeme všechny mnou vypracované maturitní otázky, které si pak budeš moci nechat, perfektně tě připravíme na ustní zkoušení a můžeš zvládnout maturitu z Bio na Jedničku, tak jako JÁ! Pokud jsi ješte v nižším ročníku, ale trápí tě samostudium, nebo jen zkrátka potřebuješ doučit pár hodin, porádíme si stím uplně stejně :)

Pokud tě zajímá doučování z angličtiny, kompletní látku doučuji převážně děti na Základní škole.
Jestli si ale na střední, můžem se spolu připravit na ustní maturitu z aj pomocí konverzace, kdy si budeme "procvičovat" mluvení, reakci na otázky a celkový průběh maturity. :)

Pokud nejsi z České republiky a máš problém z doučením se českého jazyka, můžeme to spolu posunout o level výš, at' už zkrze komunikaci, a povídáním si, tak například učením se základů :)
Třeba si nějaké znalosti zvládneme prohodit i vzájemně, podmínkou je však znalost anglického jazyka, aby sme vůbec měli možnost komunikovat :)

- If you are not from Czech republic and you have problem with english, we can try it together and maybe we'll raise your level of Czech! We can try it both - by talking and communicating in class, and by learning the basics of the Czech language.
However, the condition is to know at least the basics of English so that we have a middle way of communication :)

Vše se snažím doučovat atraktivně a přes různé mimotechnické pomůcky, které dětem či studentům kolikrát mnoho usnadní.