Linda O.

Linda O.

Odpovídá do 8 hod., na 70% zpráv
70% 8 hod

Linda O.

Doučování na přijímací zkoušky TSP, Scio ZSV online i osobně. Ráda doučím i předměty na ZŠ, popřípadě ZSV na gymnáziích

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem studentka psychologie na MU FSS, kde jsem musela absolvovat přijímací zkoušky Scio ZSV a TSP s vysokým percentilem. Jelikož jsem si tím sama prošla, tak věřím, že pokud člověk ví, jak na to a věnuje tomu čas, tak se může dostat na svou vysněnou školu i tam, kde berou jen pár lidí. Ráda bych tímto ulehčila přípravu a předala své zkušenosti dalším, kteří si tím teď procházejí, ať nemusí zoufat :)
Dále nabízím doučování žáků ZŠ, u nižšího stupně můžu doučování propojit i s hlídáním, mám bohaté zkušenosti s práci s dětmi.
Vystudovala jsem gymnázium, maturovala jsem z čj, aj, zsv a dějepisu. Není to zas tak dlouhá doba, takže popřípadě můžu pomoci i s těmito předměty.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Sabina Š.

Sabina Š.

Neověřená reference

Ať už si chcete jen rozšířit znalosti či zvládnout TSP, určitě skvělá volba na přípravu k přijímačkám. Na hodiny chodí připravena s dobrou náladou, nezapomíná na podporu a můžete ji kdykoliv kontaktovat, také je s ní bezproblémová domluva. Bez ní bych se na svůj vysněný obor určitě nedostala. Vřele Lindu doporučuji! :)

Adéla P.

Adéla P.

Neověřená reference

Linda je moc milá příjemná slečna, která při výuce dodržuje režim, připravuje se na hodiny dopředu, tomu, co učí, rozumí, přizpůsobí se tempu a nezapomíná ani podporovat. Na hodiny se vždycky těším, moc doporučuji! :)

Odpověď doučovatele:

Díky moc, Adél! ☺

Barbora H.

Barbora H.

Neověřená reference

Linda je na hodiny vždy skvěle připravená, cokoliv ochotně vysvětlí a na doučování s ní se vždy těším. :) Rozhodně doporučuji.

Odpověď doučovatele:

Děkuji ❤