Felipe R.

Felipe R.

Odpovídá do 48 hod., na 10% zpráv
10% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Felipe R.

Přijímá nové studenty

Naučte se konečně opravdu ANGLICKY nebo ŠPANĚLSKY s rodilým mluvčím

  • 5/5 (Ohodnotili 4 studenti)
  • 53 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Chcete se rozmluvit anglicky nebo španělsky?🍀👌🏼 Ovládnout každodenní pokec či bez problému používat jazyk na profesionální úrovni💼✨?

Nejsem typický učitel, který učí látku z učebnice. Naopak využívám své kreativity 🎨 a pro každého studenta vytvářím jejich osobní materiály s gramatickými pravidly, slovíčky, aktivitami a cvičeními a používám metody, které pro mé studenty budou nejefektivnější. ✔️

🎓Momentálně pracuji pro jednu britskou univerzitu a žiji v Praze.

☑️ Moje hodiny se liší od ostatních lektorů:
➜ Velmi osobním, přátelským a laskavým přístupem.
➜ Každý můj student je jedinečný a potřebuje jiný přístup.
➜ Zajímám o výsledky mých studentů, ale taky se zaměřuji na to, aby je výuka opravdu bavila a užívali si každý krůček.
➜Dobře totiž vím, jak důležitá je motivace a aby se jazyk místo povinnosti proměnil v nový koníček.

☑️ Na mých lekcích nenajdete jenom gramatiku!🧐 Bude plná konverzace a zajímavostí o kultuře, historii, tradicích, filmech a seriálech. Nezapomeňte, že jsem zapálený cestovatel. Půlku života jsem žil ve Washingtonu DC, kde jsem studoval a tu druhou jsem zase žil v Kolumbii a Číně. Ovládám jazyky na úrovni rodilého mluvčího.

☑️ Na lekcích vám budu ukazovat moje zkušenosti z:
➜ Studia ve Washingtonu DC
➜ Cestování po Spojených Státech Amerických 🗽
➜ Života v Kolumbii 🌴
➜ Života v Číně
➜ Cestování po Španělsku, Mexiku, Peru
➜ A mnoha dalších cest a dobrodružství ☀️

☑️ Se mnou se můžete těšit na:
➜ Pořádnou dávku motivace a zábavy
➜ Spoustu konverzace
➜ Slovíčka a fráze, co vás ve škole nenaučí
➜ Praktické rady, tipy a triky, které vám pomohou konečně posunout svoji angličtinu nebo španělštinu

🔔Napište mi zprávu a individuálně se domluvíme na všem dle vašich potřeb. Osobně preferuji nebrat tolik studentů, ale každému se naplno věnovat a tvořit mu studijní materiály na míru. 📝

☑️ Lekce jsou vhodné pro:
➜ Úplné začátečníky
➜ Věčné začátečníky
➜ Časově vytížené osoby
➜ Cestování
➜ Zahraniční studium
➜ Přípravu na mezinárodní zkoušky
➜ Přípravu na pracovní pohovor, příprava CV či motivačních dopisů


Premium (vysoce kvalitní) lekce se mnou, vám pomůžou ve vašem osobním, pracovním životě i podnikání. A přinesou vám spoustu unikátních příležitostí. 💼✨🍀

-----------------------------------------------------------------------------
Sám se učím česky a vím jaké to je zápasit s jazykem, a proto je výběr učitele velmi důležitý. Hodiny vedu jen v jazyce, který učím, abychom dosáhli nejlepších výsledků a opravdu vytěžili maximum z lekcí, které si platíte. Pokud ovšem nebudete něčemu rozumět, rád vám to vysvětlím v češtině. Čeština je opravdu náročný jazyk. Pokud jsem si ho mohl osvojit já, určitě nebudete mít problém vy.


Budu se moc těšit!

Felipe



Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Hana C.

Hana C.

38 odučených lekcí

Učila jsem se anglicky se spoustou lektorů, ale Felipe je opravdu můj favorit. Profesionálně kombinuje své znalosti, kreativitu, nadšení a má skvělou a otevřenou osobnost (díky tomu jsem snadno snášela i těžší gramatické cvičení). Nechybí mu ani smysl pro humor! Zatím spolu lekce stále máme prvním rokem, udělala jsem velký pokrok a jsem zvědavá kam až to dotáhnu. Moc Ti děkuji Felipe! Nejsi pro mě jenom učitel, ale taky i velký vzor.

Naďa S.

Naďa S.

5 odučených lekcí

Felipeho jako učitele angličtiny vřele doporučuji - učím se s ní již více než dva roky a mám pocit, že se moje znalosti angličtiny výrazně zlepšily. Vše je velmi připravené a dobře zorganizované, na lekcích maximálně využívá plánovaný čas a skvěle kombinuje gramatiku, slovní zásobu a konverzaci. Díky lekcím s ním jsem důsledně viděla okamžité uplatnění v životě s angličtinou.

Karel S.

Karel S.

3 odučené lekce

Felipeho vřele doporučuji jako učitele angličtiny - dramaticky se zlepšil můj písemný projev, dokážu komunikovat s mými zahraničními kolegy a velmi mě lekce bavily. Vše výborně organizované a připravené.

Jane W.

Jane W.

2 odučené lekce

Felipe mě nově učí španělštinu a je výborný lektor. Předtím jsem měla jiného učitele, ale odjel na zahraniční cestu, tak mi nyní pomáhá Felipe. Měla jsem strach, že když budu mít nového učitele, tak se budu ztrácet, ale Felipe vše moc hezky vysvětluje a hlavně oceňuji jeho trpělivost, klidnou a přátelskou energii. Lekce si velmi užívám a mám radost, že je moje konverzace každým dnem plynulejší. Rovněž oceňuji, že když nerozumím nějakému slovíčku, Felipe mi to přeloží do češtiny, i když je to cizinec. Děkuji Felipe!

Karolína V.

Karolína V.

Neověřená reference

👏Díky za profesionální, ale i milý lidský přístup. Zlepšila jsem si úroveň španělštiny z A2 na B2 a to zábavnými hodiny s Felipem🇪🇸. Teď mě doručuje business angličtinu🇬🇧, kterou potřebuji k práci. 🤓