Terka V.

Terka V.

Odpovídá do 2 hod., na 30% zpráv
30% 2 hod

Terka V.

Doučování češtiny, literatury a dějepisu pro základní a střední školy (také možné doučování psychologie a pedagogiky)

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den. jmenuji se Tereza Valariková, je mi 23 let a pocházím z Třince. Studovala jsem na Filozofické fakultě v Ostravě obor český jazyk a literatura a historie pro 2 stupeň ZŠ a střední školy, ale teď čekám dítě tak jsem školu přerušila a pracuji z domu, obvykle online formou. Mám vystudované pedagogické lyceum, zároveň jsem asistentem pedagoga a starám se o děti s postižením když někdo potřebuje :) Nabízím tedy doučování 300/hod. Mohu přes Skype, přes aplikaci Microsoft Teams nebo osobně ale to jedině v okolí Třince. Čeština a dějepis mě velmi baví a snažím se připravovat studenty i na maturitní zkoušky. Píšu i seminární práce, úkoly, vytvářím prezentace atd. Vím že situace v této době není příznivá proto nabízím doučování studentů kteří mají problém s pochopením látky apod. Budu se moc těšit :)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
David D.

David D.

Neověřená reference

Touto cestou bych rád poděkoval za poskytnuté služby v rámci doučování Dějepisu. Díky zkušenostem a znalostem, které mi mohla předat, se můj dějepis výrazně zlepšil a to už během krátkého časového intervalu. Hodiny byly přizpůsobeny mým potřebám a znalostem, a tak jsem mohl dosáhnout co nejlepšího výsledku.

Katuulinna K.

Katuulinna K.

Neověřená reference

Terezka je úžasná, trpělivá, doučuje děti moc ráda. Umí to s něma , snaží se jim to ochotně vysvětlit a naučit je vše co je v jejich silách! Vřele doporučuji tuto mladou dámu.

Renata S.

Renata S.

Neověřená reference

Slečna je příjemná a milá. Vše řádně vysvětli, tudíž vřele doporučuji!

Odpověď doučovatele:

Děkuji ! :)

Fotky a certifikáty