Michaela N.

Michaela N.

Odpovídá do 19 hod., na 44% zpráv
44% 19 hod

Michaela N.

Lektorka českého jazyka online výuka / Brno venkov (materiály v ceně)

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Mohu nabídnout své bohaté zkušenosti s doučováním či různými formami spolupráce se studenty se specifickými potřebami a poruchami učení. V současné době působím jako lektor německého a českého jazyka nebo češtiny pro cizince.
Studovala jsem na Obchodní akademii v Brně, kde jsem následně složila maturitní zkoušku s výborným hodnocením ze všech předmětů. Díky svému prospěchu jsem se ve 4. ročníku mohla zúčastnit celostátní soutěže v účetnictví "Má dáti dal". Znalosti z oboru účetnictví, daní, práva či obchodní korespondence si udržuji pravidelným samostudiem novel a změn v legislativě. V rámci rodiny a přátel rovněž příležitostně pomáhám s vyplňováním daňových tiskopisů pro Finanční správu nebo vedením účetnictví či daňové evidence.
Dále jsem studovala 6 semestrů obor filologie - Český jazyk a literatura na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity. Úspěšně jsem absolvovala kurzy například z oblasti stylistiky, korektury a kodifikace, tvůrčího psaní, hláskového vývoje češtiny, staroslověnštiny, historické i současné mluvnice češtiny, fonetiky a fonologie, lexikologie, morfologie, syntaxe, dialektologie, práce s Českým národním korpusem, výuky češtiny pro cizince apod. Jazykověda je zároveň mým koníčkem. Od raného dětství se také věnuji versologii a skládání básní.

Typy lekcí

Standartní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Denisa I.

Denisa I.

Neověřená reference

Paní jsem poslala peníze na doučování, ale žádné doučování neproběhlo, protože prý paní nemá čas, nechápu proč tedy nabízí doučování dalším. Slušně jsem žádala o vracení peněz, ale dodnes nic. Nedoporučuji!