Francisco T.

Francisco T.

Odpovídá do 12 hod., na 50% zpráv
50% 12 hod
Přijímá nové studenty

Francisco T.

Přijímá nové studenty
  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Chcete se naučit španělštinu? Učte se na Skypu s kvalifikovaným rodilým mluvčím.

Proč se učit přes Skype?

Je pohodlné a flexibilní. Můžete se učit z pohodlí vašeho domova nebo odkudkoliv s připojením na internet. Je snadnější si najít čas, který vyhovuje lektorovi a studentu, a být flexibilní.

Je jednoduché. Stačí se připojit na Skype na Vašem mobilním telefonu, tabletu nebo počítači. S videem nebo bez videa, záleží na Vás. Nejsou potřeba žádné znalosti v oblasti IT.

Je lidské. Hodina přes Skype není méně osobní než prezenční výuka. Komunikace mezi lektorem a studentem je stejná, jenom prostředí je jiné.

Je efektivní a zábavné. Můžeme dělat vše, co děláme v učebně... a mnohem více. Sledovat videa spolu přes Together Tube, naučit se slovíčka pomocí interaktivních karet na Quizletu, editovat texty v reálném čase na Google Drive ... Možnosti jsou nekonečné. Je to výuka 21. století.

A proč se mnou?

Učte se španělsky s rodilým mluvčím: jsem z města La Coruña, severní Španělsko, takže mluvím s jasným přízvukem.

Učte se španělsky s lingvistou: jsem Mgr. španělské filologie, takže skutečně vím, jak funguje španělský jazyk.

Naučte se španělsky s odborníkem osvojování španělštiny jako druhého jazyka: jsem kvalifikovaný profesor de español (International House) a školitel Institutu Cervantes, takže budete mít jistotu, že naše hodiny budou reflektovat nejmodernější metodologické trendy.

Naučte se španělsky s lektorem z Institutu Cervantes: spolupracoval jsem dlouhá léta s Institutem Cervantes v Praze, takže pokud chcete mít stejnou kvalitu a standardy, které nejprestižnější instituce v oblasti španělštiny pro cizince poskytuje, jsem ten správný lektor pro Vás! Mimo jiné, byl jsem zodpovědný za plánování kurzů pokročilé úrovni C1, takže mohu připravit kurz na míru pro Vás. Několikrát jsem byl členem komise oficiálních zkoušek španělštiny DELE v Praze a v Brně, takže mohu Vám pomoci s přípravou. Anebo na maturitní zkoušky, jelikož jsem učitel španělštiny na gymnáziu a hodnotitel, zkoušející a autor testů certifikovaný CERMATem.

Učte se španělsky se zkušeným lektorem: mám tolik materiálů v elektronické podobě, že mohu rychle reagovat na všem Vašim potřebám. Mým oblíbeným zdrojem je Disk Google, kde si pro Vás vytvořím složku a Vy si můžete prohlížet a stahovat materiály pro každou lekci. Všechny materiály jsou zdarma.

A neméně duležité: jsem trpělivý a empatický člověk :-)

Neváhejte a zkuste ukázkovou hodinu zdarma!

https://www.******

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.