Kateřina M.

Kateřina M.

Odpovídá do 15 hod., na 88% zpráv
88% 15 hod
Přijímá nové studenty

Kateřina M.

Přijímá nové studenty

Angličtina bez stresu :)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: večer
Preferované časy: večer
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Ahoj, jsem Kačka a už několik let se živím doučováním angličtiny všech věkových skupin v jazykové škole. Mám magisterský titul v oboru anglická filologie a ráda své znalosti předávám dál.
Hlavně se snažím o to, aby v hodinách byla pohodová atmosféra bez stresu a učení nás oba bavilo. Naučím tě od úplných začátků, připravím na maturitu, certifikáty FCE nebo CAE. Spoustu studentů už se mi povedlo úspěšně připravit. Ráda pomůžu i s hodinami konverzace, pokud se člověk chce prostě jen domluvit. Každému studentovi se hodinu vždy snažím připravit přímo na míru - jak bude hodina probíhat je na tobě.

Zároveň můžu pomoct s doučováním anglické, nebo americké literatury, případně i lingvistiky.
Ráda cestuji, kromě anglicky mluvících zemí jako je USA, Británie, nebo Irsko jsem měla možnost navštívit třeba Čínu nebo Vietnam.

Jo a pokud se stydíš, vem kamaráda a přijďte spolu (platí i pro online výuku), navíc vás to vyjde levněji ;)

CENÍK:
45 min. - 300,- (při předplacení 10 hodin 250,-/lekce)
90 min. - 500,- (při předplacení 10 hodin 450,-/lekce)

45 min. dvojice - 200,-/osoba

Pokud máte otázky ohledně ceny, nebo čehokoliv jiného, nebojte se mě kontaktovat, budu se těšit na společné hodiny :)

Reference (2)

+ Přidat referenci
Irena M.

Irena M.

Neověřená reference

Výuka slečny Markové se mi velmi líbí, vyhovuje mi její styl výuky, který je zábavný a zároveň vás hodně naučí. Za mne je to taková škola hrou, která je pro mne už přes dva roky úžasná a dokázala mne posunou v angličtině o hodně dál. Irena Mrázková

Aneta K.

Aneta K.

Neověřená reference

S Kačkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Její lekce jsou pohodové, vládne v nich uvolněná neformální atmosféra. Na Kačce je každým coulem znát, že angličtinu miluje, perfektně jí rozumí a umí všechno lidsky a pochopitelně vysvětlit. Její nadšení pro jazyk je až nakažlivé:). U ní zapomenete na stres, který jste z angličtiny možná měli ve školních lavicích. Její přístup je ryze individuální a vlídný, já sama na sobě cítím velké pokroky - umí hodiny šít přesně na míru, zabýváte se tím, co opravdu potřebujete. Co na ní velmi oceňuji, že učí užitou angličtinu, žádné zkostnatělé fráze ze zaprášených učebnic, které se už dávno nepoužívají, ale jazyk, který je živý, aktuální, moderní. Fakt se jí nebojte ozvat, garantuju vám, že nebudete litovat!