Rene P.

Rene P.

Odpovídá do 3 hod., na 83% zpráv
83% 3 hod
Přijímá nové studenty

Rene P.

Přijímá nové studenty

Výuka angličtiny do úrovně "pokročilý" a doučování matematiky ZŠ

Popis Reference

Popis

Nabízím výuku anglického jazyka do úrovně pokročilý (C1) a doučování matematiky pro ZŠ. Jednotlivci i skupiny, všechny věkové kategorie, osobně i přes internet. V rámci Ústí nad Labem mohu po dohodě za studenty dojíždět.

Hned po vstupu republiky do EU jsem vycestoval do Anglie a žil zde 15 let. Předtím jsem 5 let učil angličtinu na ZŠ. Matematiku jsem absolvoval v rámci všeobecného studia na VŠE. Celý život pracuji v pomáhajících profesích a mám i dlouholetou praxi s klienty s poruchami učení a soustředění.

S vlastním studiem jsem se kdysi potýkal všelijak a důvěrně znám i starosti rodičů dětí, které jsem učil. Všem, kdo mají podobné zkušenosti, bych rád pomohl. Žádnou zázračnou metodu nemám, spíše považuji za důležité docela obyčejné věci: dlouhodobě udržet alespoň trochu motivace, aby si studenti dokázali pravidelně vyšetřit nějaký čas a nestarali se přehnaně o rychlé výsledky nebo chyby, které zatím možná dělají. Určitě je dobré spojit učení s nějakým jejich hlubším zájmem. Pokročilým, kteří už sami vědí, co chtějí, nepřekážet v jejich vlastní cestě a rozvoji. Dobrý lektor bere v potaz i finance svých klientů, nenechává si platit za zbytečné služby, ale do lekcí zařazuje jen aktivity, které studenti opravdu potřebují a nemohou nebo nechtějí je dosud zvládat sami.

Není to podmínkou, ale první schůzku, jste-li místní, preferuji ve své vlastní učebně. Schůzka je nezávazná a bezplatná a věnuji Vám tolik času, kolik budu mít a kolik bude potřeba. Cílem schůzky je představit se Vám a zjistit Vaše očekávání. Schůzka může, ale nemusí zahrnovat ukázku metodiky.

Ceny: hodina angličtiny (60 minut) pro jednotlivce 350 Kč, pro dvojice 250 Kč za osobu, pro trojice 200 Kč za osobu. Hodina matematiky 270 Kč / 60 min. Při dojíždění za studenty učím pouze devadesátiminutové a delší lekce a účtuji 600 Kč / 90 min.

Individuálně je možné dohodnout i další služby, např. kratší hodiny pro malé děti, doučování ostatních předmětů u mladších žáků nebo zprostředkování komunikace se školou v případě studijních problémů. Potřebám klientů se v rámci svých možností pokusím vždy vyhovět.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Martin K.

Martin K.

Neověřená reference

René doučuje mého syna angličtinu - syn je velice spokojený, lekce ho baví, a nové poznatky získává zábavnou formou a výsledky jsou vidět téměř okamžitě, protože se zaměřují jen na to, v čem má nedostatky či mezery. Na konci pololetí se mu zlepšila známka na vysvědčení. Lektor se mnou jako s rodičem komunikuje, informuje mne o všem důležitém. Umí velmi dobře vysvětlovat tak, aby syn látku pochopil, a ověřuje si, zda tomu tak je. Nyní se syn připravuje na přijímací zkoušky na SŠ, tak nám vyhověl, a místo ang. se zaměřují na matematiku - opět moc chválím jeho metodu i postup,jsme velmi spokojeni, syn dělá pokroky. Tohoto lektora mohu jen doporučit a myslím, že brzy bude mít plno.

Marta F.

Marta F.

Neověřená reference

Je mi 60+.., ráda cestuji. Na mých cestách mi velmi chyběla angličtina a bylo mi již trapné stále obtěžovat spolucestující s překladem. A tak jsem se pustila do učení, a to k mému štěstí právě s tímto lektorem. Po dvou měsících výuky bych již dokázala anglicky vyplnit doklady a dotazníky na cestách, objednat si pokoj v hotelu, vést nejjednodušší dialog; zkrátka - neztratila bych se. Lekce vždy probíhá několika fázemi: poslechem, překladem, gramatikou, formou hry, a nová slovíčka přibývají jakoby náhodou.. A když pak pozoruji na sobě výsledky - tak mě to zkrátka baví!! Tohoto člověka mohu jen doporučit...

Karolína R.

Karolína R.

Neověřená reference

René je milý a trpělivý lektor. Výuku vždy dostatečně přizpůsobí mému tempu a mým potřebám a lekce s ním mě baví. Určitě ho mohu všem doporučit. Myslím, že stejně skvělý bude i při výuce detí.

Inka R.

Inka R.

Neověřená reference

René doučuje angličtinu mne i mého syna a jsme s ním oba opravdu spokojení. Od samého začátku usiluje o to, abychom se co nejdříve rozmluvili. Má lidský přístup a upřímnou snahu naučit co nejlépe.