Adam Č.

Adam Č.

Odpovídá do 5 hod., na 89% zpráv
89% 5 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Adam Č.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Angličtina s Adamem

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Disponuji bakalářským titulem z oboru Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání z Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity.

Mám nespočet zkušeností s reálnou angličtinou ze zahraničí (život v Kanadě, Slovinsku, Dánsku).

Pracuji se spoustou materiálů pro efektivní doučování (i online).

První hodina je zdarma ;) Je totiž důležité vzájemně si porozumět.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

300 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Katerina K.

Katerina K.

Neověřená reference

Adam učí moje děti (9 a 12 let) již 2 roky. Pomohl dceři s přípravou na přijímací zkoušky na gymnázium z češtiny a děti se s ním pravidelně zlepšují v angličtině. Učí indviuálně i ve skupině, děti ho mají velmi rády, protože si k nim našel vztah, ale dokáže si i vybudovat autoritu, dokonce i ve skupině kluků, určitě i proto, že kromě angličtiny studuje i tělesnou výchovu. Vše vysvětlí, procvičí, má s dětmi trpělivost. Absolvoval i několik pobytů v zahraničí, jeho angličtina je na velmi dobré úrovni a stále na sobě pracuje. Oceňujeme jeho flexibilitu, příjemné vystupování a ochotu.

Daniela J.

Daniela J.

Neověřená reference

Adama můžu 100% doporučit. Připravil mě ke zkoušce na VOŠ, kterou bych jinak sama nezvládla. S doučováním dále pokračuji. Adam je časově flexibilní, vždy se bez problému domluvíme. Přistupuje v hodinách individuálně, bere v potaz to, co potřebuji a chci probrat. Vypracuje mi i několik úkolů a zkontroluje nějaké práce. Má i svůj plánek, podle kterého hodiny vede. Konverzace je na prvním místě, což oceňuji pro rozmluvení. Ihned mi u konverzace a čtení článku opravuje výslovnost. Stále mi doporučuje různé stránky, aplikace a fígly, které pomáhají mou angličtinu vyvíjet. Snaží se rozšířit i slovní zásobu. Jsem ráda za Adamovu trpělivost, vždy vše vysvětlí, abych to i já pochopila :D Poskytuje i spoustu materiálů na veškerou gramatiku. Adam studuje angličtinu na MUNI, jde vidět, že ho baví a angličtinou i žije :) Anglicky mluví jako rodilý mluvčí. Angličtina mě s Adamem fakt baví a vždy se těším na další hodinu. S doučováním budu rozhodně pokračovat! Rozhodně Adama kontaktujte, nebudete litovat :) Doporučuji 10/10. Danča :)

Fotky a certifikáty