Ema Š.

Ema Š.

Odpovídá do 2 hod., na 43% zpráv
43% 2 hod

Ema Š.

Angličtina & němčina online!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem studentkou 2. ročníku gymnázia se speciálním zaměřením na jazyky. Má úroveň angličtiny je C2 (na vyžádání pošlu oficiální certifikát), němčinu jsem schopná doučovat začátečníky. S doučováním mám předchozí zkušenosti a v současné době pravidelně doučuji 4 spokojené studenty.

Pravidelně si volám a již 4. rokem také píšu dopisy s rodilými mluvčími (s Američany, Brity a Němci), mám tedy přehled o živém jazyce a mohu s Vámi příjemným způsobem rozvinout Vaše konverzační schopnosti. Dále se můžeme věnovat i psanému projevu, konkrétní gramatice nebo čemukoliv jinému, na čem se domluvíme.

Pokud jde o výtvarnou výchovu, mohu Vám pomoct s portfoliem, přípravou na přijímací řízení na střední uměleckou školu a jiné. Uměleckou školu nestuduji, ale byla jsem na ni přijata a dvakrát jsem absolvovala letní malířskou akademii na Akademii výtvarných umění v Praze. S uměním mám dlouholeté zkušenosti. V případě zájmu mohu k nahlédnutí poskytnout své portfolio.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Klára V.

Klára V.

Neověřená reference

Ema, doučuje AJ moje děti (11 let a 9 let), každého zvlášť. Jsem velmi spokojená s její přípravou na jednotlivé hodiny. Vybírá témata, která moje děti zajímají. Po každé odučené hodině posílá souhrnný mail. Obě děti se velice těší na doučování a jsou na nich znát pokroky. S Emou je velmi dobrá komunikace.