Alena K.

Alena K.

Odpovídá do 48 hod., na 70% zpráv
70% 48 hod+

Alena K.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Jsem studentka Experimentální a molekulární biologie na Masarykově univerzitě, bývalá studentka medicíny lékařské fakulty Masarykovy univerzity. Jsem schopná doučovat předměty gymnázií, základních škol a neodborné předměty středních škol.
Nejvíce se věnuji doučování biologie a chemie (příprava na maturitu, přijímací zkoušky VŠ, předměty VŠ a SŠ, apod.) a dále doučování jazyků - angličtina, němčina, čeština (doučování žáků ZŠ a SŠ, příprava na maturitu, pohovory na VŠ v AJ, pomoc s jakýmkoliv levelem AJ a NJ, příprava na didaktické testy, jazykové zkoušky na VŠ).
V Německu, Anglii a Skotsku jsem navštěvovala jazykové školy. Na konci kurzu jsem v nich obdržela certifikáty (v němčině na úrovni B1.2, v angličtině C1). Během střední školy jsem byla týdně v kontaktu s britskou rodilou mluvčí, také jsem jeden rok studovala biologii v angličtině (AP Biology, Florida Virtual School Global, CTM Academy, 2 semesters).
Českému jazyku jsem se velmi věnovala na střední škole a jezdila na olympiády. Maturovala jsem před 2,5 lety.
Mám již zkušenosti např. s doučováním angličtiny žáků ZŠ a SŠ, doučováním chemie a biologie na přijímačky na medicínu a jiné VŠ obory, doučováním angličtiny na VŠ zkoušky a s přípravou na didaktické testy z ČJ. Snažím se co nejvíce přizpůsobit potřebám studentů.
Moje cena se pohybuje okolo 250 Kč/60 nebo 90 minut. Může být nižší i vyšší dle stráveného času na přípravě materiálů nebo dojíždění.