Daniel G.

Daniel G.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Přijímá nové studenty

Daniel G.

Přijímá nové studenty

Výnimočný Jazykový Zážitok

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ako prekladateľ, tlmočník a jazykový pedagóg s vami pracujem v anglickom, španielskom a slovenskom jazyku. Okrem polo-zahraničného pôvodu a rôznych certifikátov ma k tomu kvalifikuje aj 5 ročný pobyt v Španielsku a 9 ročná prax v privátnom aj firemnom prostredí. Vrátane vzdelávania top manažmentu najväčších korporácií (IT, Automotive, Banking, Tourism, Telecom, Horeca).

K schopnostiam lektora patrí aj psychologický vhľad. Ten našej práci dáva hĺbku a prirodzené plynutie. Cesta k nemu je poznačená potom a slzami, a nejeden adept opustil púť pedagóga ako zlomený človek. Ja zatiaľ ešte putujem. A rád vám pomôžem nájsť váš smer. Aby ste raz po tŕnistom chodníku komunikačnej plynulosti mohli kráčať aj bezo mňa.

Hodiny, Kurzy, Workshopy
Preklady a Tlmočenie
Firemné vzdelávanie

Hravosť a prirodzenosť na všetkých úrovniach. Takéto ste ešte nezažili :) Pre klientov z Čiech len online.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Danito E.

Danito E.

Neověřená reference

Daniel je učiteľ, ktorý ma naozaj rozrozprával v angličtine. Jeho hodiny sú uvoľnené, vždy nájdete tému, na ktorú sa chcete baviť. Aj keď som unavená, nechce sa mi rozprávať, vždy je hodina napokon super. Za mňa osobne môžem povedať, že som zaznamenala výrazný posun práve v rozprávaní. Je to spôsobené aj tým, že ak mi nejde nejaká gramatika, alebo mám s niečím problém, určite to následne precvičujeme. Je obdivuhodné, ako si pamata o com sme uz hovorili, s cim mam problem a môžem sa tak posúvať. Nemám nastavené pravidelné hodiny, ale vždy sa prisposobil, aby nasiel termín. Daniela určite vyskúšajte a odporúčam, aby ste si robili aj úlohy, ktoré posiela:-)

Fotky a certifikáty