Dominika M.

Dominika M.

Dominika M.

Doučuje předměty:

Popis

Dobrý den,
moje jméno je Dominika a jsem studentkou 4. ročníku Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, kde se specializuji v oboru Učitelství 1. stupně.

DOUČOVÁNÍ

ČESKÝ JAZYK - V rámci svého studia jsem vyhrála několik soutěží v oblasti českého jazyka. Mohu Vám pomoci s gramatikou, ligvistikou, syntaxí či s jinou nesnází, která Vám dělá v písemném projevu či ústním projevu problémy. Věnovat se můžeme přípravě na běžné školní vyučování, didaktické testy nebo přijímací zkoušky. Nebojte se, zvládneme to s úsměvem.

RUSKÝ JAZYK- V oblasti ruský jazyk jsem výherkyní soutěže ,,Poznej Rusko lépe" organizovanou Velvyslanectvím RF v České republice. Dále jsem vícenásobně vyhrála soutěž ,,Ars poetica" organizovanou Masarykovou univerzitou. V rámci studia jsem absolvovala měsíční kurz výuky ruštiny ve Volgogradu.

Mohu nabídnout pomoc začátečníkům až mírně pokročilým – naučíme se azbuku, efektivní využitelná slovíčka, věnovat se budeme poslechu, gramatice a mluvě.

1. STUPEŇ - Jak jsem již zmínila, mé vysokoškolské studium je zaměřeno na práci s žáky 1. stupně ZŠ. V rámci doučování mohu nabídnout pomocnou ruku ve všech předmětech u žáků 1.-5. ročníku, kdy spolu doženeme, doladíme či se dopředu naučíme vše co je potřeba a to nenásilně, hravou formou.


Pro všechna zmíněná doučování platí pouze online forma (více info po další dohodě).

Těším se na ONLINE setkání s Vámi.