Šimon Š.

Šimon Š.

Odpovídá do 19 hod., na 80% zpráv
80% 19 hod
Přijímá nové studenty

Šimon Š.

Přijímá nové studenty

Chceš kvalitní přípravu na přijímací zkoušky na právnickou fakultu? Nebo už tam jsi a potřebuješ pomoci s přípravou na zkoušky? Pak jsi na správném místě!

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den/Ahoj,

doučuji veškeré právní předměty, které se vyučují na právnických fakultách v ČR (občanské právo, civilní proces, trestní právo, obchodní právo,...). Zároveň jsem ochoten i pomoci s domácími úkoly, jako například s přípravou na klauzurní práce, úkoly do seminářů apod. Sám jsem vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci a absolvoval generální právní praxi ve třech advokátních kancelářích. Své znalosti si sám průběžně doplňuji skrze internetové právní kurzy zaměřené na různá témata. V souvislosti s tím jsem schopen a ochoten nabídnout také doučování českého jazyka (právo je z velké části práce s jazykem), a to zejména na úrovni základní školy, protože mě čeština vždy bavila a stále baví. V psaném i mluveném projevu si rád hraju s jazykem a proto mě naplňuje má práce, kde tuto činnost můžu naplno využít. Proto pokud bys chtěl/a najít v češtině zalíbení, můžeme se o to společnou cestou minimálně pokusit.

Jelikož už pracuji, preferuji doučování online, a to spíše ve večerních hodinách. Jsem z Pardubic, a proto osobně doučuji pouze po Pardubicích.

Dále bych dodal, že jsem člověk, který rád něco někomu vysvětluje, pokud o tom má nějakou znalost. Proto i prostřednictvím doučování budu rád, když budu moci někomu vysvětlovat něco, čemu sám rozumím.

Pokud jsem Tě zaujal, ozvi se! Těším se na Tebe!

Šimon

Typy lekcí

Standartní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (15)

+ Přidat referenci
Nikola H.

Nikola H.

Neověřená reference

Šimona mohu doporučit, je přátelsky a jeho přístup je zodpovědný. Reaguje operativně.

Данила П.

Данила П.

Neověřená reference

Pán Šperlich mě doučoval celý první semestr. Jenom díky jemu zvládl všehný předměty) Pán Šperlich je velmi flexibilní, rychle reaguje na dopisy. Tak že, jestli máte problémy se studiem, Pán Šperlich vám pomůže.

Lucie D.

Lucie D.

Neověřená reference

Byla jsem velmi spokojená, domluva proběhla bez problému a splnil všechny mé požadavky. Určitě mohu doporučit.

Tomáš R.

Tomáš R.

Neověřená reference

S doučováním jsem byl velmi spokojen. Pan Šperlich je flexibilní, neodmítnul mi pomoct na poslední chvíli a vše výtečně vysvětlí. Dokáže i ubrat kus svého volného času a věnovat se až do pozdních večerů. Mohu s radostí doporučit.

Jan P.

Jan P.

Neověřená reference

Pan Šperlich mě doučoval právo celý semestr a byl jsem s ním velmi spokojen. Díky jeho doučováni jsem úspěšně složil průběžné testy na plný počet bodů a ze závěrečné ústní zkoušky jsem dostal za 1. Doučování bylo velmi milé a plné praktických informací. Pana Šperlicha všem doporučuji.

Fotky a certifikáty