Jakub M.

Jakub M.

Odpovídá do 24 hod., na 50% zpráv
50% 24 hod

Jakub M.

Skvěle pohodové doučování s viditelnými výsledky v Brně/Zlíně/Znojmě a blízkém okolí

Cena Od 200 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem vysokoškolským magisterským studentem se zkušenostmi s doučováním, který by chtěl pomoci v oblastech a tématech, ve kterých se orientuji někomu, kdo v nich buď strádá nebo ho naopak zajímají nad rámec výuky, k čemu se třeba při hodinách nedostane, na co už není čas odpovědět a prozkoumat.

Preferuji osobní a pohodový přístup k probírané látce podle potřeby doučovaných a času, který je možný využít. Vždy mi jde o to, aby bylo pochopení a spokojenost na obou stranách, a aby byly vidět výsledky a posuny. Při komunikaci mi jde i o to, abych pochopit uvažování člověka naproti sobě, abych mu byl schopný předat znalosti co nejblíže tomu, jak je to nejpřirozenější pro daného člověka pochopit. Snažím se při hodinách vše, co by mohlo působit abstraktně (a být nepochopeno) vysvětlit na různých příkladech pro lepší zapamatování a vizualizaci, volit co nejpochopitelnější postupy, na kterých se poté dá budovat komplexnější znalost dané látky, umu.

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Jan D.

Jan D.

Neověřená reference

Pohodové doučko akustické kytray v době lockdownu přes internet. Dlouhodobá spolupráce. Osobní přístup. Skvělé videonahrávky.