Daniel G.

Daniel G.

Daniel G.

Doučování českého jazyka, humanitních předmětů a základů francouzštiny - Praha

  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Vystudoval jsem Bc. a Mgr. na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy - obor filosofie. K českému jazyku mám silný vztah už od raného mládí, kdy jsem začal psát první povídky a básně, a k filosofii (i ostatním humanitním oborům - zejména psychologii a sociologii) mě přivedla právě literární zkušenost.
V rámci vysokoškolského studia jsem absolvoval zkoušku B2 a B2 - akademické čtení (překlad 40 stránek odborného textu) z francouzského jazyka.

Správné a komplexní osvojení českého jazyka umožňuje bohatší sebe-vyjádření, ale také buduje jistotu v tvorbě všech textů a prezentací - pracovních, akademických, veřejných.
Dobrá základní orientace v humanitních/společenských vědách je dnes nezbytná, chceme-li porozumět rychle se měnícímu světu, nepodléhat politickým agitacím a aktivně se zapojit do diskusí na všech možných úrovních.

Doučuji český jazyk studenty základních i středních škol a snažím se jim ukázat, že práce s gramatikou i stylem může být i zajímavá věc - a že nemusí jít jen o bezduché memorování.

Základy společenských věd a filosofii doučuji každého, kdo o to má zájem - primárně studenty středních škol, budoucí maturanty a zájemce o vysokoškolské studium jakéhokoli humanitního oboru.

U francouzštiny nabízím kvalitní osvojení základů a mírně pokročilé úrovně, s důrazem na správnou výslovnost.

Moc se těším na spolupráci!

Fotky a certifikáty