Eva B.

Eva B.

Odpovídá do 1 hod., na 40% zpráv
40% 1 hod

Eva B.

Doučování NJ a ČJ

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Nabízím doučování německého jazyka a českého jazyka.

Absolvovala jsem základní školu s rozšířenou výukou jazyků, němčinu se intenzivně učím od 1. třídy. Již na základní škole jsem se zúčastnila výměnných pobytů žáků mezi dvěma základními školami (s partnerskou školou v německém Wetzlaru).

Na začátku střední školy jsem získala certifikát ÖSD B1, zúčastnila jsem se mnoha německojazyčných projektů (Comenius in Rohrbach, Comenius in Písek, Europarlament atd.). Ve čtvrtém ročníku Obchodní akademie se má znalost obohatila o německou obchodní korespondenci.

Bakalářské studium jsem navštěvovala na Západočeské univerzitě v Plzni. Pravidelně se účastním česko-německých setkání (Stammtisch, Lange Nacht der kurzen Texte, různé exkurze, projekty…). V průběhu studia jsem se zúčastnila Mezinárodní jazykové školy (IFK – International Ferienkurs in Trier) od DAAD v německém Trieru. V posledním ročníku bakalářského studia jsem využila možnosti INTER-19 a odjela do rakouského Grazu. Bakalářskou práci jsem vypracovala a obhajovala v německém jazyce (téma: Analyse der syntaktischen Fehler in schriftlichen Äußerungen der Mittelschüler).

Nyní jsem studentka posledního ročníku oboru Učitelství českého jazyka a německého jazyka pro střední školy na Pedagogické fakultě Západočeské univerzity v Plzni.

Němčině i češtině se věnuji intenzivně nejen ve škole, ale i ve svém volném čase.