Tomáš Z.

Tomáš Z.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod

Tomáš Z.

Příprava na přijímací zkoušky na SŠ - od účastníka mnoha matematických soutěží

  • 3 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  479 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 479 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj :)
Nejseš si něčím jistý v matematice? Chceš být aktivně zapojený do výuky? Nebaví tě pořád dokola jenom poslouchat to stejné dokola a ani si to nezkusit?
Pak Ti můžu slíbit že zde jsi správně - společně to zvládneme rychle a jednoduše.

Doučuji už přes 2 roky, převážně se zaměřuji na přípravu na přijímací zkoušky SŠ, za 2 roky už jsem odučil mnoho studentů. Garantuji Vám pečlivé a podrobné probrání čehokoliv, čím si nebudete jistí. Závisí to jen na Vás a Vašich požadavcích. Jako hlavní látku probírám přímo cermat testy z posledních let, aby si žáci co nejdříve zkusili, jak test doopravdy vypadá a přesně věděli, co je bude čekat. Včasná příprava a správná látka jsou potom tím nejlěpším klíčem k úspěchu.

Do roku 2022 jsem studoval na osmiletém gymnnáziu - teď už mám za sebou úspěšnou maturitu. Už od páté třídy jsem se účastnil mnoha soutěží (pythagoriáda, matematická olympiáda, matematická soutěž MaSo, Fyziklání, Mat náboj, Fyz náboj a spousta dalších včetně umístění v předních příčkách - nejednou i první místo). V současnosti studuji na Fakultě strojní ČVUT v druhém ročníku. Mimo to jsem členem týmu eForce Prague. Jako tým stavíme studentskou formuli a závodíme proti špičkových týmům z celého světa. Já se zabývám aerodynamikou.

Typy lekcí

Standardní lekce

479 Kč / 55 min.
Speciální lekce

Lekce speciálních předmětů - psychotesty, IQ testy

599 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
N K.

N K.

Neověřená reference

S Tomem jsem se doučovala online fyziku na přijímačky, kde jsme se sice trošku zasekli na dílčích a násobných jednotkách, ale doučování hodím celkově jako velmi dobré a přínosné. Vždy se maximálně snažil mi příklad vysvětlit a zvolit takový přístup, který mi bude blízký. Cena odpovídá kvalitě doučování :)

Odpověď doučovatele:

Díky moc :)

Daniel P.

Daniel P.

Neověřená reference

S Tomášem jsem měl tu možnost seznámit se kromě akademické i na personální úrovni a musím říct, že kromě toho, že středoškolskou matematiku má takzvaně “v malíku”, je to jeho trpělivý a přátelský přistup, který povyšuje doučování s ním na tak vysokou úroveň. Rozhodně doporučuji si od něj nechat pomoct.

Odpověď doučovatele:

Díky moc :)

Alex G.

Alex G.

Neověřená reference

doučování na pohodu, vysvětlil mi a pomohl pochopit věci na SŠ z matematiky, doporučuji.

Odpověď doučovatele:

Díky moc :)

Petr N.

Petr N.

Neověřená reference

Super doučování, pomohlo mi lépe pochopit matematiku ZŠ, ve které jsem poněkud plaval. Určitě doporučuji

Odpověď doučovatele:

Díky moc :)