Petr L.

Petr L.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Petr L.

Přijímá nové studenty

Vietnamština pro začátečníky i pokročilé

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

17 let aktivních zkušeností s vietnamštinou, 7 let soudní tlumočník vietnamského jazyka, autor česko-vietnamské jazykové učebnice. Moderátor česko-vietnamského seriálu "Sapa Malá Hanoj" na televizi Stream. Mnohaleté zkušenosti s výukou vietnamštiny. První zkušební hodina zdarma.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Dan Z.

Dan Z.

Neověřená reference

S Petrem se učím Vietnamštinu od úplných základů již půl roku. Za tu dobu jsme s Petrem navázali přátelský kontakt. Petr každou lekci přizpůsobí tak, aby byla každá jedinečná a zaměřena přesně podle mého života. Díky tomu probereme každou událost, každou změnu, abych o sobě mohl povídat. Petr je velice přátelský lektor, se kterým je rozhodně každá hodina zábavná ale hlavně ať probíráme jakékoliv téma, umí vše krásně vysvětlit, rozebrat a naučit. Plusem je i stálé opakování jak slovní zásoby, tak konverzací. Pokud se o Vietnamštinu zajímáte, myslím si, že není lepší možnosti, jak se k tomuto jazyku nejvíce přiblížit.

Odpověď doučovatele:

Moc díky ale je to hlavně o tobě a tvém přístupu. Je vidět, že tě to baví a to je hlavní motor. Doufám, že nám klapne ta společná cesta do Vietnamu. Petr.

Lenka M.

Lenka M.

Neověřená reference

S panem lektorem Petrem Löwym probíhají lekce on line již od poloviny června 2021 .Výuka vietnamštiny je metodická s individuálním přístupem a inspirativní . Lekce se konají pravidelně a jsou tématicky zaměřené. Vřele doporučuji ,pan Löwy je skvělý lektor !

Odpověď doučovatele:

Děkuji za referenci a budu se těšit na další lekci. Děláte velké pokroky. Petr