Soňa B.

Soňa B.

Přijímá nové studenty

Soňa B.

Přijímá nové studenty

Zbavte se strachu z angličtiny, češtiny a veřejného vystupování!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Ahoj,

jmenuju se Soňa a nabízím soukromé lekce angličtiny, českého jazyka, školení v oboru copywritingu a prezentačních schopností.

Angličtina
Zaměřuji se na začátečníky a mírně pokročilé. Bojíte se s angličtinou začít? Potřebujete získat sebedůvěru ve svém projevu? Nebo si chcete angličtinu osvěžit a zlepšit se v ní?
Nabízím individuální lekce pro všechny, kdo si nejsou jistí nebo se v ní chtějí prostě posunout zase dál. Spolupracuji s rodilým mluvčím (Britem, mým manželem :)), který může pro autentický zážitek z angličtiny doplnit lekce o konverzace.

Český jazyk
Vystudovala jsem obor Český jazyk a literatura na FF UK a nabízím doučování češtiny, ale i její výuku pro cizince, a to jak pro dospělé, tak děti.

Copywriting a korektury
Můžu vám vedle výuky jazyků nabídnou jak služby copywritingu a korektur, tak i samotné školení v těchto oborech. Mám s nimi již 12 let zkušeností a ráda vám s nimi pomohu.

Prezentační schopnosti
Potřebujete zlepšit své prezentační schopnosti a máte obavy z veřejného vystupování? I s tím vám mohu pomoci. Celý život se věnuju herectví, mám zkušenosti s moderováním, ale i prezentováním v marketingu. Své znalosti budu od října rozvíjet na DAMU na magisterském program herectví se zaměřením a na autorskou tvorbu a psychosomatiku.

Budu ráda, když se mi ozvete, a třeba vám pomůžu ve vašem dalším rozvoji.

Mějte se moc krásně,
s pozdravem
Soňa