Martin Č.

Martin Č.

Přijímá nové studenty

Martin Č.

Přijímá nové studenty

Speciální konverzační kurzy pro ty, co chtějí víc

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Reference

Popis

Naučím Vás mluvit rychle, efektivně a s minimem chyb. Připravím Vás na pracovní pohovor, obchodní jednání nebo cestu do zahraničí. Pokročilejší z Vás čeká nácvik argumentace, improvizace, spousta tipů z praxe a zaměříme se na Vaše specifické potřeby v práci, abyste obstáli v každé situaci.

Vzdělání, praxe: VŠ, obor: Ekonomie a mezinárodní vztahy. 12 let praxe, přes 12.000 hodin tréninků a školení: unikátní systém výuky jazyků a konverzace! Specializované kurzy a tréninky Business English, výuka studentů VŠ, kurzy pro AČR, tréninky komunikace a leadershipu, firemní poradenství a tlumočení.

Klienti: HiPP, Ambiente, T-Mobile, České dráhy, Dukla Praha, Hospodářská Komora ČR, Shoptet a další.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Martina N.

Martina N.

Neověřená reference

Než jsem poznala Martina byly pro mě lekce angličtiny vždy za trest. S Martinovým individuálním přístupem a pro mě trochu netradičním pojetím jsem byla schopna udělat velký pokrok, který jsem nakonec zúročila na svých cestách po Novém Zélandu a Austrálii. Za to velmi děkuji!

Aleš P.

Aleš P.

Neověřená reference

S panem Červenkou naše firma spolupracovala 6 let. Nejprve vyučoval 2 naše zaměstnance, ale jelikož jsme s ním byli velice spokojeni, postupem času jeho kurzy navštěvovala půlka mé firmy. Dovedl si poradit s různými úrovněmi našich znalostí a kurzy byly vždy pestré a připravené tak, jak který kolega zrovna potřeboval. Od nákupu a prodeje, přes robotické svařování až po účetní oddělení. Děkuji!

Ha T.

Ha T.

Neověřená reference

Před pár lety jsme začala chodit k Martinovi na angličtinu. Přiznám se, že jsem byla věčný začátečník a nemám úplně vlohy na cizí jazyky, ale Martinovy učební materiály mi připadaly velmi přehledné a jednoduché. Na lekce jsem chodila ráda. Vždycky jsme měli nesmírně zábavnou konverzaci a protože je Martin velmi empatický, měla vždycky pocit, že odcházím zároveň i z hodiny terapie nebo koučinku a to všechno v angličtině. Po letech se z nás stali dobří přátelé. I když už k němu na angličtinu nechodím, občasně využívám služeb překládání textu nebo simultánního překladu při obchodních schůzkách, zahraničních filmových festivalech... Vím, že kromě perfektní znalosti angličtiny, dokáže Martin její výuku vést potřebným směrem a nabídnout neskutečně velkou paletu zaměření ať už se jedná a volnočasovou konverzaci nebo složitější odborné specializace.

Jiří K.

Jiří K.

Neověřená reference

S panem Červenkou se známe již delší dobu a vzhledem k příležitosti využít jeho služeb bych se rád podělil o svoji zkušenost – vřele doporučuji zejména kvůli profesionalitě, osobnímu a individuálnímu přístupu a v neposlední řadě kvalitnímu systému výuky. Tímto ještě jednou děkuji a přeji mnoho úspěchu.