Zuzana P.

Zuzana P.

Odpovídá do 25 hod., na 88% zpráv
88% 25 hod
Přijímá nové studenty

Zuzana P.

Přijímá nové studenty

Online lekce němčiny ušité na míru, ve kterých vás rozmluvím. Zábavně a bez učebnic.

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Hallo ihr Lieben!

Napište mi a domluvíme se na krátké nezávazné lekci, která je zdarma!

Jak to bude probíhat?
Snažím se, aby mé lekce byly především různorodé. Nechybí v nich čtení, poslech, a v neposlední řadě také konverzace - stojím si totiž za tím, že gramatiku se naučím, psanému projevu i poslechu jsem schopna porozumět, ale tyto nově nabyté zkušenosti potřebuji potrénovat především v praxi - a to jinak než mluvením zkrátka nepůjde. :)




Něco o mně:
Jsem Zuza, holka ze Šumavy, nadšená lektorka němčiny. Pokud bych měla vypsat aktivity, které mne vystihují, tak: jóguju, čtu si, peču dorty a kváskový chleba, pletu svetry, maluji akvarelem, chodím po lesích a po horách, a moje skryté guilty pleasure je německý rap. Při všech činnostech mám většinou v uších zapnutý podcast, film nebo seriál v němčině, když si vybírám knihu na čtení, nový recept na dort nebo profily na inspiraci pro pletení či malování, vybírám si zdroje taktéž v německém jazyce.

Zkrátka se při každé činnosti cílovým jazykem doslova obklopuji, a vím, že to funguje, právě proto chci ukázat i Vám, jak se němčinu naučit efektivně bez otrockého překládání sloupečků se slovíčky v učebnici, abyste studium nebrali jako povinnost, ale spíše si celý proces užívali a na lekce se těšili.

Roční pobyt v Pasově v rámci programu Erasmus mne v mojí vášni pro německý jazyk akorát utvrdil. Právě tam jsem pochopila, že výuka v cílovém jazyce je možná i pro úplné začátečníky.








Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.