Ondřej S.

Ondřej S.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Ondřej S.

Přijímá nové studenty

Doučování práva

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Hezký den,

jmenuji se Ondřej, jsem absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze (titul JUDr.) a dovoluji si Vám touto cestou nabídnout mé služby v oblasti doučování práva.

S výukou práva mám zkušenosti téměř ze všech právních odvětví, a to jak na úrovni teoretické (zejm. při přípravě na postupové zkoušky či na SZZk), tak i na úrovni aplikace právních norem (zejm. při přípravě na KLP).

Díky svému několikaletému působení v advokacii mám poté s právem zkušenosti též na úrovni praktické, díky čemuž mohu studentům poskytnout praktický příklad z praxe či judikaturu, což studentovi pomůže se v dané problematice lépe zorientovat.

Výuku poté poskytuji nejen studentům právnických fakult, ale též jiných škol (např. České zemědělské univerzity, Policejní akademie, odborných středních škol atd.).

Výuku jsem schopen zajistit jak osobně, tak i online. Časově jsem velice flexibilní a výuku jsem po předchozí domluvě schopen zajistit téměř kdykoliv během týdne.

Pokud Vás má nabídka zaujala nebo pokud se chcete na cokoliv dalšího ohledně možné spolupráce zeptat, neváhejte se na mě obrátit.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.