Hana H.

Hana H.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Hana H.

Přijímá nové studenty

Profesionální doučování přírodovědných oborů a angličtiny na všech úrovních// Professional freelance teaching of natural sciences and English at all levels

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj,
mám vystudovanou Molekulární biologii a Biochemii na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze a doktorát z Institute of Science and Technology z Rakouska.
Během střední a vysoké školy jsem doučovala matiku, biologii, chemii a angličtinu děti na základce, ale i studenty středních škol. Během doktorátu jsem učila pokročilý kurz molekulární biologie. Učení mě vždy moc bavilo! :))
Můžu poskytnout doučování a také korekturu seminárních, bakalářských a diplomových prací v Čj i Aj.
Teď žiju s manželem ve Francii a než si tu najdu práci, chtěla bych se zabavit a přivydělat si doučováním. Těším se, že Tě poznám!
//
Hello,
I have a degree in Molecular biology and Biochemistry from Charles University in Prague and a PhD from Institute of Science and Technology Austria. During high school and university I have performed freelance teaching of math, biology, chemistry and English for kids at elementary school as well as high school students. During my PhD I have taught advanced course in molecular biology. I have always had a lot of fun teaching! :))
I can offer natural sciences lessons in Czech and English language. I can also proofread your seminar, bachelor's or master's thesis.
Now I live in France with my husband and I while I search for a job here, I would love to do some online freelance teaching as well. I'm looking forward to meet you!