Laura C.

Laura C.

Odpovídá do 20 hod., na 75% zpráv
75% 20 hod
Přijímá nové studenty

Laura C.

Přijímá nové studenty

Doučování španělštiny v Brně

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Hello!

I am a Masaryk student from Colombia. I am a native Spanish speaker and currently study English education. I can help you improve your proficiency and fluency in English and Spanish.

I can help you improve any grammar or pronunciation issues, and take your Spanish to another level.

Ideally, you can speak basic English or Spanish so we can understand each other, since my Czech skills are not very good (I am studying).

Looking forward to meeting you!

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Barbora S.

Barbora S.

Neověřená reference

Lekce španělštiny mám s Laurou již více než půl roku dvakrát do měsíce a jsem moc spokojená. Jako pokročilý mluvčí jsem potřebovala pomoci s těžšími gramatickými jevy, širší slovní zásobou a plynulou mluvou. Laura má do hodin vždy připravené materiály, články, videa nebo témata ke konverzaci, které mi pomohly mého cíle dosáhnout. Lauru můžu jen doporučit, dá se s ní na všem domluvit, je velmi milá a ochotná, se vším pomůže :)

Sandra E.

Sandra E.

Neověřená reference

Spolupracuji s Laurou na zlepšení moji znalosti španělštiny už více něž půl roku. Mohu ji s celou důvěrou doporučit jako učitelku. Je velmi milá a zároveň profesionální, má hodně trpělivosti a dobrý přistup ke studentovi. Není problém otevřeně se domluvit na očekáváních a výuka je díky tomu přizpůsobená možnostem studenta. I have been working with Laura on my Spanish for more than six months now and can only recommend her as a teacher. Laura is a very friendly but also professional person, with patience and good approach to a student. You can openly say your goals and thanks to that is the learning process adjusted to your possibilities and expectations.