Filip L.

Filip L.

Přijímá nové studenty

Filip L.

Přijímá nové studenty

Flexibilní doučování s pohodovou atmosférou

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

V případě zájmu mi zde zanechte zprávu s kontaktními údaji (tel. číslo, e-mail, FB profil).

Studuji navazující magisterské studium v oboru Anglický jazyk a literatura na Masarykově Univerzitě.

Se studiem angličtiny jsem začal již před 15 lety na základní škole, a od té doby jsem s angličtinou v kontaktu prakticky neustále, protože mi angličtina otevřela mnoho cest, které by pro mě byly jinak uzavřené - z hlediska zábavy, kdy jsem mohl sledovat filmy a seriály, číst knihy, časopisy a články, které se zkrátka v češtině dohledat nedaly. Angličtina mi pomohla se rozvíjet i akademicky, mou cestu za vysokoškolským studiem angličtiny vydlážily roky účastí na anglických olympiádách a anglických táborech. Na střední škole jsem i absolvoval studijní exkurzi do Anglie, konkrétně Coventry, kde jsem si na týden stal součástí výuky na tamější jazykové škole.

Jsem jazykový nadšenec, především do anglického jazyka. Dokážu vysvětlit gramatiku, naučit reálie, či Vám pomoct rozvíjet mluvený projev - záleží jen a pouze na Vašich požadavcích. Mezi mé praktické jazykové zkušenosti patří překlady, korektury a editace textů, např. korektura diplomových prací v angličtině, překlady anotací, abstraktů a klíčových slov do angličtiny.

Jazyku se věnuji i mimo akademickou a profesní činnost, např. jedním z mých nejoblíbenějších koníčků jsou slovní hříčky.