Lucie J.

Lucie J.

Odpovídá do 6 hod., na 90% zpráv
90% 6 hod
Přijímá nové studenty

Lucie J.

Přijímá nové studenty

Ovládni Microsoft Office (Excel, Word) a nauč se tvořit 3D modely

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
Cena Od 400 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Z KAPACITNÍCH DŮVODŮ MOMENTÁLNĚ NEPŘIJÍMÁM NOVÉ STUDENTY ANI JEDNORÁZOVÉ ZAKÁZKY.

Vystudovala jsem Bc. na FEKT VUT obor Mikroelektronika a technologie a Bc. na AF MENDELU obor Všeobecné zemědělství. Během studií jsem aktivně doučovala matematiku, fyziku, angličtinu. Nyní se věnuji on-line doučování:

MS Office - Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams
3D modelování v programu OnShape (zkušenosti mám s programem SolidWorks, Fusion360, OnShape)

Doučování je možné i ve skupině (max 3 studenti najednou). Celková cena za lekci je na počtu studentů nezávislá (vždy platíte uvedenou částku).

Další info: Nad rámec střední školy jsem absolvovala 3 letý program Studentské trenérské centrum od Microsoftu a následně jsem splnila podmínky pro zařazení do Programu podpory nadaných studentů od Jihomoravského centra pro mezinárodní mobilitu, kde jsem setrvala 5 let.
Mám zkušenosti s prací s dětmi skrze lektorství na Domě dětí a mládeže, kde jsem organizovala a vedla i příměstský tábor. Během studií na VŠ jsem 2 roky působila jako lektorka na školách v přírodě.
Součástí mých závěrečných prací bylo zpracování dat v programech MS Office a tvorba 3D modelů. Nyní učím ostatní, jak se s těmito programy jednoduše domluvit.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Patrik D.

Patrik D.

1 odučená lekce

Lucii je skvělý doučovatel. Moc mi pomohla s excelem. Je v něm naprostý profesionál a je velmi flexibilní. Určitě doporučuji.

Barbora R.

Barbora R.

Neověřená reference

Skvělé doučování s přátelským přístupem. Lucka umí látku perfektně vysvětlit a je časově dost flexibilní. Naprostá spokojenost!!:-) A já ti moc děkuju za skvělou přípravu k maturitě.

Jana Z.

Jana Z.

Neověřená reference

Jsem spokojená, profesionální přístup, je spolehlivá, časově flexibilní a přizpůsobuje se mým potřebám :)

Zdena F.

Zdena F.

Neověřená reference

Super přístup, profesionalita, látku slečna Lucie hezky vysvětlila, určitě můžu doporučit. Časově velmi flexibilní a spolehlivá :) děkuji