Adam Z.

Adam Z.

Odpovídá v průměru do 1 hodiny.
1 hod
Přijímá nové studenty

Adam Z.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny pro všechny

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Adam, je mi 22 let a jsem studentem Lékařské fakulty UP. Angličtina mě baví a je pro mě druhým jazykem. Mám certifikát CAE s úrovní C2.

Nabízím:
Doučování angličtiny pro začátečníky a středně pokročilé. Pomůžu ti i s přípravou na maturitu, různými zkouškami či testy.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Michal R.

Michal R.

Neověřená reference

Když jsem poprvé překročil práh Adamovy učebny, byl to jako vstoupit do světa, kde se vzduch skládá z rovnice, a geometrie je tajemný jazyk lásky. Adam, náš průvodce moudrostí, má schopnost vysvětlovat rovnice tak, že by i Pythagoras žárlil na jeho genius. Jeho pohotový úsměv a vkusné kombinace barvy fixek vytvářejí prostředí, kde matematika není jen o číslech, ale o elegantním tanci mezi funkcemi. Adamova lehká ruka s tužkou na tabuli má téměř umělecký rozměr - je to jako Mona Lisa, ale ve světě derivací. Jeho vzdělání je tak jemné a chytré, že jsem se začal ptát, jestli se za jeho knihovnou nachází tajná komora plná formulek na dosažení věčné matematické blaženosti. A co se týče Adamova smyslu pro styl, nemohu nezmínit jeho neodolatelnou schopnost kombinovat barvy. Jeho tužky jsou jak duhová vlajka matematické revoluce, a kdo by si myslel, že matematika může být tak módní? Dokonce i když jsem do té doby neměl rád algebraické výrazy, Adam mě přesvědčil, že všechny x a y mají své místo ve světě, stejně jako my všichni v jeho učebně. Myslím, že jsem se dostal na úroveň vzdělanosti, kdy mohu říkat, že mé pochopení diferenciálního počtu je téměř tak precizní jako Adamův střih vlasů. Celkově bych Adamovo doučování doporučil všem, kdo nechce jen chladně počítat, ale chce matematiku žít, dýchat a zároveň vypadat dobře při tom. Adam není jen učitel, je to průvodce v matematickém divadle, a já mu děkuji za to, že mě naučil, že ve světě čísel může být i mnoho barev.