Nikol K.

Nikol K.

Odpovídá do 5 hod., na 100% zpráv
100% 5 hod

Nikol K.

Vypiluj svou angličtinu!

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Angličtina je jazyk, který otevírá dveře do světa, ale v první řadě je to zkrátka zábava! Jmenuju se Nikol a angličtinou se bavím už 7 let, v průběhu kterých se stala neodmyslitelnou součástí mého studia i každodenního života. Snahou osvojit si nové jazyky jsem si sama prošla a nadále procházím, takže mám vyzkoušeno, co funguje a v tomto ohledu bych ráda pomohla také dalším z Vás. Na svých hodinách kladu důraz primárně na to, abyste se s jazykem setkávali v praxi a teoretickou znalost o něm, o jeho gramatice a pravidlech získávali co možná nejpřirozenější cestou. Nejlépe se totiž učíme ve chvíli, kdy ani nevíme, že se učíme.

Angličtinu se můžeme snažit vypilovat obecně, ale lze se zaměřit také na specifické dovednosti v závislosti na přáních konkrétních studentů (např. procvičování gramatiky, konverzačních schopností, psaní slohů, příprava na jazykové zkoušky a podobně).

Doučuji hlavně online (ve všední dny i o víkendu), ale je možné se domluvit také na prezenčních lekcích v Praze (zejména ve všední dny, víkendy jen výjimečně).

No a na závěr už jen pár slov o tom, jak jsem se k doučování dostala. Moje první pokusy vznikly v podstatě náhodou, příležitostně jsem dovysvětlovala látku přátelům nebo rodině a postupně jsem zjišťovala, že mě to baví víc a víc. Tyto zkušenosti totiž představovaly příležitost setkat se s angličtinou úplně jinak, v roli učitele, a zároveň být nápomocná ostatním. Právě proto bych se teď doučování ráda věnovala naplno! :))

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Alena N.

Alena N.

Neověřená reference

Nikol mě angličtinu příležitostně doučovala něco málo přes půl roku a určitě ji můžu doporučit, je milá, trpělivá a dokázala mě motivovat. Děkuji

Fotky a certifikáty