Eliška P.

Eliška P.

Přijímá nové studenty

Eliška P.

Přijímá nové studenty

Online kurzy češtiny pro cizince. Pojď se naučit tento krásný jazyk:-)

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

I offer lessons of Czech language, conversation and pronunciation. As a trained speech therapist I focus on the correct pronunciation of Czech sounds during my lessons. I use modern textbooks Czech step by step and Czech express and I create additional materials according to the needs of each student. I can teach through English.

I teach online via Zoom or Google meet but it's not a problem to use something else. Standard lesson takes 60 minutes and costs 600 crowns.

I am a native speaker of Czech language. I graduated of a high school with a humanities focus and university bachelor education at PedF MU. I have experience teaching children 3-8 years old and adults.
____________________________________________________________

Nabízím výuku českého jazyka, konverzace a výslovnosti. Jako vystudovaná logopedka se na hodinách zaměřuji na správnou výslovnost českých hlásek. Využívám moderní učebnice Čeština krok za krokem a Čeština expres a vytvářím další materiály podle potřeb každého studenta. Mohu učit prostřednictvím angličtiny.

Učím online přes Zoom nebo Google meet, ale není problém použít něco jiného. Standardní lekce trvá 60 minut a stojí 600 korun.

Jsem rodilá mluvčí českého jazyka. Absolvovala jsem gymnázium s humanitním zaměřením a dále mám vysokoškolské bakalářské vzdělání na PedF MU. Mám zkušenosti s výukou dětí 3-8 let a s výukou dospělých.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty