Martin K. Ověřená identita

Martin K.

Odpovídá do 4 hod., na 80% zpráv
80% 4 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Martin K.

Přijímá nové studenty

Doučování chemie, matematiky a fyziky od studenta VŠCHT za skvělou cenu!

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
Cena Od 400 Kč/hod
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem studentem VŠCHT a k doučovat jsem se rozhodl, protože chci ukázat, že fyzika, chemie a matika nejsou tak hrozné a může se je naučit opravdu každý! Při doučování se budu snažit aplikovat moderní techniky učení, které jsou efektivní a zároveň účinnější než pouhé biflování. Zároveň působím již několikátým rokem ve firmě pořádající přijímačky nanečisto, takže jsem mnoho okoukal a též to mohu aplikovat na mé doučování.

V současné době hledám především žáky na prázdniny, takže pokud budete budete mít zájem, neváhejte se ozvat a domluvíme se!

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 60 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Iva R.

Iva R.

Neověřená reference

Martin doučuje mého syna středoškolskou matematiku, mechaniku a fyziku, velice flexibilně a dle potřeby. Syn je s doučováním spokojený a je to vidět i na studijních výsledcích. Martina můžeme jedině doporučit.

Jakub S.

Jakub S.

Neověřená reference

Martin je velice schopný doučovatel, dobře vysvětlí všechna témata a je časově flexibilní, rozhodně doporučuji

Jindřišká O.

Jindřišká O.

Neověřená reference

Vřele můžeme Martina doporučit! Jeho přístup k výuce je velmi jasný a zodpovědný. Dokáže složité matematické úlohy vysvětlit jednoduchým a srozumitelným způsobem, což dceři pomohlo zlepšit se ve škole a již nemá z matematiky takový strach, jaký vždy měla. Je trpělivý a vždy se snaží najít různé způsoby, jak pomoci dceři lépe porozumět učivu. Jsme velice vděční, že jsme pana Martina našli a jsme velice spokojeni!

Marketa F.

Marketa F.

Neověřená reference

Dobrý den. Martin doučuje moji dceru, která je v páté třidě. Komunikace s ním je na jedničku, on-line výuka bez problémů. Dceři se s ním dobře spolupracuje. Martin má velkou trpělivost a krásně vše vysvětlí. Určitě jej doporučuji.

Valentina M.

Valentina M.

Neověřená reference

Doučování mi pomáhá zlepšovat mé výsledky ve škole.

Fotky a certifikáty