Denisa C.

Denisa C.

Přijímá nové studenty

Denisa C.

Přijímá nové studenty

Doučování jazyků a předmětů ZŠ, kreativní hodiny malby a kresby

  • Doučuje také online
  • Od  270 Kč/hod
Cena Od 270 Kč/hod

Popis

Ahoj, hi, 안녕!
Jsem studentka gymnázia s mnoha volnočasovými zálibami. I když rozhodně nejsem žádný profesionál, věřím, že mám zkušenosti a znalosti, které bych mohla předat dál. Troufneš si:))?

S doučováním dětí už zkušenosti mám, doučovala jsem angličtinu dítka ve věku 7 - 14 let a momentálně bych ráda rozšířila svůj repertoár o další předměty. Každopádně věřím, že výuka by měla být oboustranně přínosná, a lektor i žák by si navzájem měli předávat své znalosti, diskutovat probíraná témata. Spokojenost, poznatky a připomínky mých studentů mě zajímají nejvíce, proto vždy vítám zpětnou vazbu. Mým cílem je žáky naučit vše potřebné, každého z nich jeho vlastním tempem. Vždy doufám, že moje hodiny pro studenty představují spíše pohodové posezení s kamarádem než seriózní výuku jako ve škole. Tykání a přátelský přístup jsou proto samozřejmostí.

U předmětů uvádím pouze základy, ale je možné se domluvit i na jiných tématech apod., stačí napsat a třeba se domluvíme:).
Informace k předmětům:

Český jazyk: Doučování ČJ žáků ZŠ, 1. i 2. stupeň,

Matematika: Doučování převážně žáků ZŠ (1. stupeň),

Angličtina: Doučování AJ převážně žáků ZŠ, je možno se ale domluvit i na AJ SŠ,

Korejština: Výuka úplných základů (hangul - korejská abeceda, základní fráze a gramatika),

Malba a kresba: ,,Kreativní koutek" pro všechny nadšence do umění, co mají zájem o osvojení si základních technik (tužka, pastelky, akryl, akvarel,...), cílem je hlavně tvoření a rozvoj kreativity:)

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat. Budu se na Váš těšit:)).

Typy lekcí

Standardní lekce

270 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty