Michala S.

Michala S.

Odpovídá do 9 hod., na 100% zpráv
100% 9 hod
Přijímá nové studenty

Michala S.

Přijímá nové studenty

Němčina na míru s individuálním přístupem

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 450 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Němčina mě provází od mých školních let, na osmiletém gymnáziu jsem získala jazykový diplom - Sprachdiplom Stufe 2 (C1), vystudovala jsem Učitelství NJ pro střední školy na Západočeské univerzitě v Plzni (Mgr.), kde nyní působím jako vyučující, byť na jiné katedře. Učila jsem na základní škole i na gymnáziu, řadu let jsem tlumočila pro PČR.
Doučuji asi 15 let, v současné době se věnuji žákům a studentům různého věku, budoucím maturantům i těm, kteří na první pokus neuspěli. Mezi mé klienty se řadí i mnoho dospělých, kteří s jazykem teprve začínají - jen tak pro radost nebo kvůli své profesi.
Mám ráda lehkost, humor, pohodu a vždy se snažím, aby se mí studenti stali parťáky, kteří se na společné setkání těší a odnáší si z něj maximum.
Vyučuji online. Během každé lekce píšu záznam, přehled probrané látky a výklady má student trvale k dispozici na Google Učebně, kde mohu v případě zájmu vytvářet různá cvičení, sdílet užitečné odkazy apod.
DŮLEŽITÉ: můj rozvrh se každý týden mění tak, abych časy sladila s aktuálními možnostmi každého klienta. Proto, prosím, berte zde uvedený rozvrh pouze jako orientační. Není v mých možnostech jej aktualizovat každý den. Pokud máte zájem o schůzku, vždy se spolu předem dohodneme prostřednictvím zpráv. Díky!

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Michaela L.

Michaela L.

Neověřená reference

Za mě super paní učitelka co učí srdcem . Hodiny probíhají online a na každém čase se domlouváme dopředu, nikdy se nestalo že by to zrušila. Látku vysvětluje s trpělivostí všechno dostávám napsané a aby si ověřila že jsem porozuměla dává i domácí úkoly , které vždy probereme. Doučování je hodně o mluvení, a výslovnosti. S paní učitelky se časem stala kamarádka. Za mě obrovská spokojenost.