Maya M. Ověřená identita

Maya M.

Odpovídá do 25 hod., na 30% zpráv
30% 25 hod
Ověřená identita

Maya M.

Konverzace v angličtině i doučování gramatiky

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 250 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentka, která se narodila v Čechách, ale skoro celý svůj život studovala na anglických školách v zahraničí. Sama jsem jako malá měla problémy se anglicky dorozumět, takže chápu frustrace, které jsou spojeny s naučením nového jazyka. Každopádně velká výhoda byla, že jsem každý den mluvila s lidmi, kteří měli angličtinu jako rodný jazyk. V tomto okamžiku studuji na UCD v Irsku anglickou literaturu a kreativní psaní. Mám certifikát IELTS na levelu C1 a učím britskou angličtinu.Hodiny můžou být pouze online.

Typy lekcí

Standardní lekce pro pokročilé

konverzace pro pokročilé

250 Kč / 60 min.
Lekce gramatiky pro začátečníky

400 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Sára F.

Sára F.

1 odučená lekce

S Mayou jsem velmi spokojená, na úvodní hodině si udělala představu o úrovni mé angličtiny a na hodiny si k tomu připravuje odpovídající cvičení. Má hodiny organizované, zasílá i podklady z hodin pokud je potřeba a když nemám připravené téma já, vede hodinu ze svých cvičení:) Zná angličtinu ze svého každodenního života a tak dává i cenné rady ohledně věcí, které se opravdu v angličtině využívají.

Anežka Š.

Anežka Š.

Neověřená reference

Maya je moc fajn, velmi ochotná, trpělivá a pečlivá doučovatelka angličtiny. Hodiny bere zodpovědně, má je vždy připravené a zaměřuje je jak na gramatiku, tak i na mluvení a slovní zásobu. Maya mi pomáhá i s přípravou na certifikát. Má přehled a ví, co všechno od zkoušek očekávat a jak se na ně připravit. Co se týče organizace, tak je Maya velmi přizpůsobivá a vstřícná. Za mě mohu jen doporučit.