Derrick W.

Derrick W.

Odpovídá do 5 hod., na 100% zpráv
100% 5 hod
Přijímá nové studenty

Derrick W.

Přijímá nové studenty

Angličtina s Bright Colors Fun Learning

  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Mám téměř 14 let praxe ve výuce všech věkových skupin od 3 let. Učil jsem v Evropě, Asii, na Kostarice i online. Jsem zakladatelem charitativní organizace pro mládež Bright Colors, kterou jsem založil v České republice před pandemií. Používám metodu, zvanou FUN LEARNING, která hojně využívá komunikace prostřednictvím her. Jsem součástí týmu Watts English a jeho metodologie. Jsem držitelem certifikátu TOEFL Světové Akademie TESOL.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Lenka H.

Lenka H.

Neověřená reference

Derrick je skvělý učitel. Jeho hodiny jsou velmi zábavné, na hodiny online je vždy přihlášen včas a perfektně připraven. Dceru doučování velmi baví. Již po prvním měsíci se nebojí mluvit. Tohoto učitele doporučuji ostatním.

Natálie P.

Natálie P.

Neověřená reference

Hodiny s Derrickem mám teď nově a lépe jsem si nemohla vybrat. Učí skvěle hrou a moc mě hodiny baví. Je velmi milý. A vždy se těším na další hodinu 🙂🙂🙂😀

Dora K.

Dora K.

Neověřená reference

Derrick je důvodem toho, že mé děti jsou schopny plynně mluvit anglicky a jejich úroveň je velmi nad úrovní vrstevníků. Kromě toho umí angličtinu podat velmi zábavnou formou. Jeho lekce mohu jen vřele doporučit jak dětem, tak dospělým. kteří se chtějí opravdu rozmluvit.