Silvie P. Ověřená identita

Silvie P.

Odpovídá do 12 hod., na 25% zpráv
25% 12 hod
Ověřená identita

Silvie P.

Znamenité doučování, které odhalí tvůj potenciál!

  • Doučuje také online
  • Od  150 Kč
Cena Od 150 Kč

Popis

Ahoj,

jmenuji se Silvie a jsem nadšená, že se s Vámi mohu vydat na cestu učení. Jsem tu pro Vás, abych Vás vedla k vynikajícím studijním výsledkům a osobnímu růstu.

Nejsem ledajaký doučovatel tady, který vystudoval VŠ a vychází ze zastaralých školních osnov. Jsem tu od toho, abych Vás naučila praktickým znalostem financí, účetnictví a angličtiny, které Vás nikde jinde nenaučí. Mimo necelých 2 let na VŠ v účetním oboru držím certifikát na rekvalifikaci v účetnictví akreditovaný MŠMT a vzdělávám se dále v oblasti daní a obchodování na devizovém trhu. Díky 3letým zkušenostem s doučováním matematiky studentů ZŠ a SŠ vím, jak je důležité umět pracovat se znalostmi, které studenti už nabrali, upravit jejich směr myšlení a dopomoct jim k jejich cílům.

Moje výuková filozofie se točí kolem podpory a dynamického prostředí pro učení. Věřím, že každý student je jedinečný, a proto je můj přístup přizpůsoben individuálnímu stylu učení, tempu a cílům. Nejsem tu jen proto, abych Vám předávala znalosti. Jsem tu proto, abych Vám poskytla dovednosti a sebedůvěru, které potřebujete k tomu, abyste vynikli ve studiu a hlavně mimo něj, protože všichni víme, jak lehké je upustit od znalostí hned s koncem školy a do života následně jdeme s prázdnou hlavou.

Typy lekcí

Standardní lekce

150 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty