Adéla Š. Ověřená identita

Adéla Š.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Adéla Š.

Přijímá nové studenty

Individuální doučování na pohodu, které vás bude bavit.

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 450 Kč
Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:

Popis

Hi there! :)
Vítej na začátku Tvého jedinečného dobrodružství za zlepšováním schopností anglického jazyka. Neboj, nejsi na to sám/a! Budu Tě doprovázet na každém kroku.

Zkušenosti a přístup
Žiji vesměs v česko-anglické kultuře už od svých deseti let, kdy jsem nastoupila do mezinárodní školy a musela se začít dobře orientovat v anglickém jazyce. V šestnácti letech jsem odjela na rok a půl studovat do Kanady, kde jsem odmaturovala a získala jazykový certifikát IELTS na úrovni 8 (C1). Nyní jsem absolvující studentkou na Anglo-Americké univerzitě, kde studuji žurnalistiku, komunikace a mediální studia.

S doučováním jsem začala v druhém ročníku vysoké školy a to jen proto, že mě o to požádali známí – pak jsem si ale řekla, proč nepředat své znalosti i někomu jinému, kdo by o to měl zájem? Žádný stres, mám ráda příjemné, neformální prostředí a tak také probíhají mé lekce.

Individuální styl výuky
Každému vyhovuje jiný přístup. Proto nabízím “poznávací lekci” zdarma (3O-45 minut). Je to čas, během kterého se vzájemně poznáme a popřípadě zjistíme/domluvíme se, co přesně chceš. :)

Nabízím:
+ konverzace v angličtině, které využiješ v každodenním i profesním životě
+ pomoc s porozuměním/doháněním látky ve škole
+ příprava na anglické testy (KET, PET, a další podle domluvy)
+ pomoc s porozuměním gramatiky, případně kontrola/struktura slohových prací/prezentací

Lekce mohou probíhat přes Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, nebo přes tuto stránku podle toho, co je Ti nejpohodlnější.

Těším se na Tebe!
Adél

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty