Amaia H.

Amaia H.

Přijímá nové studenty

Amaia H.

Přijímá nové studenty

Doučovanie a konverzácie v angličtine, Príprava na Cambridge Certificate A1-C1, Pohovory a testy pre HMC, ASSIST a podobné výmenné programy

Cena Od 350 Kč

Popis

Angličtinu doučujem už niekoľko rokov, primárne žiakov na základných školách ale aj študentov stredných škôl. K doučovanie mám hravý prístup a ide mi hlavne o to, aby to pre študentov bola zábava. Ku každému žiakovi mám individuálny prístup na základe požiadvok študenta/zákonného zástupcu. Posledný rok som strávila životom v Holandsku a ponúkam aj prípravy na Cambridge Certificate alebo štipendíjne programy pre stredoškolákov typu ASSIST alebo HMC.

Angličtinu doučuji již několik let, primárně žáky na základních školách ale i studenty středních škol. K doučování mám hravý přístup a jde mi hlavně o to, aby to pro studenty byla zábava. Ke každému žákovi mám individuální přístup na základě požadavků studenta/zákonného zástupce. Poslední rok jsem strávila životem v Nizozemsku a nabízím také přípravy na Cambridge Certificate nebo stipendijní programy pro středoškoláky typu ASSIST nebo HMC.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.