Natalia E. Ověřená identita

Natalia E.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Natalia E.

Přijímá nové studenty

Rodilá mluvčí angličtiny doučuje za skvělou cenu!

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  285 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 285 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Angličtina je jazyk který se může hodit denně v dnešní době. Pokud to je k dorozumění, kvůli práci nebo pokud máte v plánu i cestovat nebo žít v zahraničí.

Jsem rodilá mluvčí která se narodila v Anglii a je na půl Češka na půl Angličanka. Jsem velmi trpělivá a hodiny přizpůsobuji individuálně ke každému žáků podle toho co vyžaduje, co se chce naučit a jak se chce učit.

V současné době žiji ve Velké Británii, takže jsem k dispozici pro online lekce. Diplom IB mi byl udělen za studium v angličtině, které zahrnuje předměty jako hudba, anglická literatura a jazyk, psychologie a vědy o životním prostředí. Také jsem doučovala České žáky konverzační Angličtinu v minulosti kde jsem naše lekce učila hrou a kreativitou.

Hodiny dělám zábavné a můžu učit i určité předměty v angličtině podle domluvy.

V hodinách se můžeme zaměřovat na konverzaci a kulturu Anglie a nebo klidně literaturu, poezie, skladbu… V podstatě přizpůsobím lekce k tomu co můj student vyžaduje :)

Ráda učím stylem hraní a mluvení ale můžeme dělat i gramatiku, čtení a psaní.

Takže pokud chcete zlepšit vaši angličtinu a chcete se dorozumět jako rodilý mluvčí tak bych vás ráda poznala a začala s vámi lekce Angličtiny. Stačí napsat přes zprávy kde bychom se mohli domluvit pak na datumu a čase první lekce a na tom co po mně vyžadujete. První lekce je zdarma a byla by to zkušební lekce aby jste se mohli rozhodnout pro správnou variantu učitele.

I will be looking forward to meeting you,

Best,
Natalia :)

Budu se na vás těšit,

S pozdravem,
Natalia :)

Typy lekcí

Standardní lekce

285 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty