Dávid K. Ověřená identita

Ing. Dávid K.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Dávid K.

Přijímá nové studenty

Matematika a angličtina: spoločne to zvládneme!

  • Doučuje také online
  • Od  355 Kč
Cena Od 355 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Som absolventom Vysokého učení technického v Brne, kde aj naďalej pokračujem vo svojom doktorandskom štúdiu. Študoval som na bilingválnom anglickom gymnáziu a počas tejto doby som sa zúčastnil na pobytoch Erasmus+ v Španielsku, Grécku alebo Francúzsku. Počas svojho magisterského štúdia som pol roka strávil na Fachhochschule Technikum Wien v Rakúsku, kde som úspešne pred štátnicami prešiel dennou formou štúdia.

Posledných 5 rokov pôsobím ako lektor individuálnych a firemných kurzov anglického jazyka a kurzov matematiky, najmä pre prijímacie skúšky na stredné školy od CERMAT, NÚCEM a SCIO.

Som držiteľom certifikátu štátnej jazykovej skúšky na úrovni C1, online certifikátu od British Council obodobný skúške CAE a absolvoval som kurzy IELTS.

Za 5 rokov mám za sebou úspešných študentov v prijímacích skúškach, maturite alebo testoch pre získanie certifikátov FCE a CAE, ale aj študentov, ktorí sa chceli posunúť ďalej.

Na lekciách využívam rôzne materiály, podľa potreby a cieľov študenta. Lekcie majú voľný priebeh, beriem v úvahu, že niekedy ma človek dni, ktoré sú ťažké, a tak pracujeme na aktivitách, ktoré sú menej náročné, ako konverzácie na rôzne témy (v matematike riešime úlohy spoločne, tak aby si človek z toho odniesol čo najviac, aj keď je už menej produktívny), inokedy, je zase človek motivovaný a plný energie a urobíme široké spektrum aktivít. Svojich študentom poznám, a stačí mi pár minút na lekcii a viem, akým smerom budem hodinu viesť :). Lekcie vediem len v online podobe na Google Meet alebo Zoom.

V závere, očakávam od svojich študentov aj zodpovedný prístup, ktorý vyžaduje plnenie určitých aktivít a povinností, bez nich by pokrok nebol možný, a ako raz niekto múdry povedal mne "ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku", samozrejme myslené s humorom, ale pravdou, ktorá za tým je :)

Typy lekcí

Standardní lekce

355 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Karolina L.

Karolina L.

Neověřená reference

Pan Dávid je užasný, velmi přátelský a zdatný lektor, který se snaží vést hodinu ne ve formě student a učitel, ale spíše jako dva přátelé. Pan Dávid mi pomohl se připravit na Cambridge exams, pro získání certifikátu. Mé původní ambice směřovaly pro certifikát B2 kvůli odpuštění maturity, ale ve finále díky skvělému doučování jsem dosáhla na známku A, CAE, C1. Celá hodina byla vždy velmi dobře strukturovaná, a pokaždé trochu jinak vedena pro procvičení všech oblastí. Pana Dávida mohu jen doporučit a zaručit se za profesionální doučování s přátelskou atmosférou.

Dominika H.

Dominika H.

Neověřená reference

Pan Dávid je skvělý lektor a moc ráda ho doporučím dál. Mám za sebou zkušenost s několika dalšími lektory angličtiny a s nikým jsem nebyla spokojena tak, jako s panem Dávidem. Má schopnost vytvořit velice přátelské prostředí, ve kterém se člověk nestydí za své chyby a pokládání otázek. Umí motivovat a jeho výklad je vždy jasný a srozumitelný. Na hodiny je připravený a dokáže se přizpůsobit tomu, co zrovna student potřebuje nejvíce. Díky němu jsem se dokázala dostat z úrovně A1 na B1 za 2 měsíce a zvládla tak zkoušky z anglického jazyka na vysoké škole na plný počet. Pan Dávid je vynikají lektor anglického jazyka a jsem ráda, že jsem měla a mám možnost být jeho studentem.

Tadeáš K.

Tadeáš K.

Neověřená reference

Pan kolega Dávid je velice zdatný lektor. Osobně jsem s ním absolvoval několik desítek lekcí anglického jazyka, které naplnily má očekávání. Převážně jsme konverzovali a procvičovali jazyk na úrovni C1.