Pavel H. Ověřená identita

Bc. Pavel H.

Odpovídá do 40 hod., na 63% zpráv
63% 40 hod
Ověřená identita
Zkušební lekce zdarma

Pavel H.

Zkušební lekce zdarma

Kvalifikovaně a přitom v klidu a bez stresu. Doučování němčiny, angličtiny,(ZŠ, SŠ, Gymnázia), ZSV a dějepisu v Pardubicích, Hradci a online za studentské ceny!

Cena Od 190 Kč
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Jmenuji se Pavel Holinka, je mi 25 let, v současné době pracuji jako obchodní zástupce, doučím Vás rád NJ, AJ, ČJ, společenské vědy a dějepis. :) Jsem v pohodě kluk, i vzhledem k mé práci působím na lidi příjemným dojmem, kdy se mohou uvolnit a nemusí se bát. :) Chci doučovat ZŠ, SŠ i Gymnaziální studenty. Dříve jsem jako obchodní zástupce jezdil služebně každý týden do Německa, kde jsem jazyk zdokonalil. Mám vystudovanou Univerzitu Karlovu a rád bych pomohl mladým i starším lidem s německým jazykem, který miluji, dále s angličtinou, kterou mám na odborné vysokoškolské úrovni, češtinou a se všemi druhy společenských věd: ZSV, občanka, atd. Studoval jsem také dějiny, rád Vám pomohu i s dějepisem, pokud by bylo třeba. Tak to pojďme zkusit na první lekci, která je zcela zdarma. 😇 Těším se na nové studenty a studentky!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zkušební lekce - seznámíme se, zjistíme, zda vám mohu pomoci, předáme si informace o specifikaci toho, s čím potřebujete přesně pomoci a domluvíme se, jak budeme postupovat. :)

Zdarma / 30 min.
Čeština, ZSV a dějepis

čeština - gramatika a pravopis (i s vysvětlením daného jevu) dějepis - specializace na novodobé dějiny, není včšak problém s žádným tématem ZSV - společenské a sociální vědy (mám vystudováno)

190 Kč / 50 min.
Angličtina

1) ANJ jak pro úplné začátečníky, tak i pro zkušenější studenty ZŠ, SŠ, SOU, gymnázia (i příprava na maturitu) 2)Rekondiční lekce pro dospělé 3) čistá konverazce

240 Kč / 50 min.
Němčina

1) NJ jak pro úplné začátečníky, tak i pro zkušenější studenty ZŠ, SŠ, SOU, gymnázia. 2)Rekondiční lekce pro dospělé 3) čistá konverazce

270 Kč / 50 min.