David K.

David K.

Přijímá nové studenty

David K.

Přijímá nové studenty

Dobrý den, jmenuji se David a nabízím doučování angličtiny. Pokud potřebujete pomoci s angličtinou do práce, do školy nebo jen osobně, rád vám pomohu. Díky indi

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč
Cena Od 350 Kč
Doučuje předměty:

Popis

Dobrý den, jmenuji se David a již od mládí se věnuji anglickému jazyku a vzdělávacímu systému. Jako rodilý mluvčí angličtiny mám hluboké znalosti jazyka a silné akademické zázemí, které je podporuje.

Moje vzdělávací cesta byla poznamenána důsledným zaměřením na znalost anglického jazyka. Vystudovala jsem střední školu Bethesda-Chevy Chase High School v Bethesdě ve státě Maryland v USA, kde jsem získala jak maturitní vysvědčení, tak diplom International Baccalaureate (IB). Tento přísný učební plán dále zdokonalil mé znalosti angličtiny a vybavil mě celosvětově uznávanou kvalifikací.

V této trajektorii jsem pokračoval v bakalářském studiu na Rotterdam School of Management, kde celý studijní program probíhal v angličtině. Tato zkušenost nejen obohatila mé akademické znalosti, ale také zlepšila mou plynulost a komunikační dovednosti.

V současné době si prohlubuji vzdělání magisterským studiem na univerzitě LUMSA v italském Římě. Je pozoruhodné, že i v italsky mluvícím prostředí je můj magisterský program veden výhradně v angličtině, což podtrhuje mou jazykovou vybavenost.

Moje zázemí v angličtině a rozsáhlá vzdělávací cesta mě vybavily nejen jazykovými schopnostmi rodilého mluvčího, ale také mi daly schopnost orientovat se a vynikat v různých akademických prostředích. S nadšením sdílím své odborné znalosti a podporuji studenty v jejich vzdělávacích snahách. Pojďme společně pracovat na dosažení vašich akademických cílů.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.