Natálie H.

Natálie H.

Odpovídá do 16 hod., na 63% zpráv
63% 16 hod
Přijímá nové studenty

Popis

Ahoj, jsem studentka magisterského studia anglického jazyka a ráda ti předám své znalosti z angličtiny a z češtiny dál a naučím tě jazyk hravě, s úsměvem, a hlavně bez stresu.
Mám vystudované tři roky bakalářského studia anglické filologie a české filologie a literatury. Co si pod tím představit? Prostě vše, co se týká jazyka.

Jelikož většina lidí má problém s mluvením v cizím jazyce, budeme spolu také hodně konverzovat. Hodiny vyplňování cvičení v učebnicích mě nikdy nebavily, a proto se touhle cestou spolu vydávat nebudeme. Samozřejmě si ale pro studenta připravím pracovní listy na daná témata, která spolu budeme probírat. Každá výuka bude individuálně zaměřená na studenta a na jeho potřeby, jelikož jsme každý originál.

V českém jazyce se opět zaměříme na potřeby studenta, ať už je to učení jazyka od úplného začátku, či příprava na maturitní zkoušku nebo třeba doučování literatury a češtiny na úrovni středoškolského či základního vzdělání.

Neváhej mi napsat a nabídnout čas doučování, pokusím se ti přizpůsobit. S doučováním zkušenost nemám, ale budu ráda, když se tomu vydáme společně naproti a pomůžeme si tak navzájem. Považuji se za empatického a trpělivého člověka, který miluje dobrodružství, cestování a hlavně jazyky! Sama se teď učím už rok italštinu.

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.