Adam K.

Adam K.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Adam K.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Učení nemusí být vždy nudné, může být zábavné a inspirující.

  • 5/5 (Ohodnotili 3 studenti)
  • 3 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč
Cena Od 200 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentem 1. lékařské fakulty a mám vášeň pro medicínu. Rád bych se podělil o své znalosti a dovednosti s těmi, kteří touží lépe porozumět předmětům v této oblasti.
Mým cílem je pomoci studentům a budoucím lékařům lépe porozumět a vysětlit složité koncepty, rozebrat otázky a připravit na zkoušky.
Svou lekcí doučování nabízím individuální přístup, trpělivost a flexibilitu. Chápu, že každý student má odlišné učební potřeby a proto se budu snažit přizpůsobit výuku tak, aby byla co nejefektivnější.
Pokud jste studentem lékařské fakulty nebo máte zájem o doučování v oblasti medicíny, rád se s vámi spojím a domluvím si lekci, která vám pomůže dosáhnout vašich akademických cílů.
Těším se na spolupráci s vámi a na to, že vám pomůžu dosáhnout úspěchu ve studiu medicíny.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Během této zkušební lekce si můžete vyzkoušet, jak pracuji a jakým způsobem vám mohu individuálně pomoci. Budeme diskutovat o vašich cílech a představách. Tato zkušební lekce nám umožní společně zjistit, zda jsem ten správný doučovatel pro vás.

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

Tato lekce je zaměřena na příravu na přijímačky. Během této lekce vám pomůžu prozkoumat techniky studia a strategie zkouškových testů. Můžete se těšit na interaktivní diskuzi a cenné tipy, které vám pomohou dosáhnout vašich učebních cílů a úspěšně se připravit na budoucnost.

200 Kč / 55 min.
1. ročník medicíny

Společně probereme klíčové koncepty a látky, které budou základem vašeho studia medicíny. Tato lekce vám pomůže lépe porozumět učivu a připravit se na úspěšný začátek vaší lékařské kariéry.

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Даша В.

Даша В.

1 odučená lekce

Adame, děkuji za lekce! Bulo to zajímavě!