Štěpán T.

Štěpán T.

Zkušební lekce zdarma

Štěpán T.

Zkušební lekce zdarma

Studuji PedfUK, proto je toto doučování sázka na jistotu! Přes 200 odučených prezenčních hodin.

Cena Od 250 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Od malička jsem projevoval zájem zejména o technické předměty. Později jsem objevil kouzlo chemie i informatiky a začal sám doma experimentovat. V minulosti jsem připravoval žáky na přijímací zkoušky z matematiky, a nejen díky tomu mé další kroky směřují na Pedagogickou fakultu UK. Kromě toho rád sportuji a cestuji v rámci projektů Erasmus+. Věřím, že neformální lekce plná porozumění dokáže nadchnout i Tebe!

V současnosti mám přes 200 odučených hodin, proto je má kapacita omezená. Přesto mám teď pár volných míst. Výuka možná i online přes grafický tablet.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Pojďme se poznat a vyzkoušet si spolupráci! Studuji na Pedagogické fakultě, proto mi na dobré atmosféře záleží stejně jako Tobě. Navíc si vše můžeme zkusit ZDARMA.

Zdarma / 15 min.
Standardní doučování - úroveň ZŠ

55 intenzivních minut, kde se budeme věnovat tomu, co Ti zrovna ve škole utíká! Součástí balíčku je i uchovaný zápis z hodiny ve formátu .pdf nebo .png

250 Kč / 55 min.
Standardní doučování - úroveň SŠ

55 intenzivních minut, kde se budeme věnovat tomu, co Ti zrovna ve škole utíká! Součástí balíčku je i uchovaný zápis z hodiny ve formátu .pdf nebo .png

300 Kč / 55 min.
Na poslední chvíli

Za 5 minut 12? Zítra test? Nevadí, neváhej a napiš - najdu si na Tvé doučování čas, ať to stojí cokoliv!

500 Kč / 55 min.
Příprava na přijímací zkoušky na SŠ - speciální nabídka

Výhodný balíček pro všechny, kteří chtějí od září na svou vysněnou SŠ! Součástí hodiny je zaslaný zápis ve formátu .pdf, pravidelný domácí úkol a priorita před ostatními, jelikož přijímačky nepočkají :)

325 Kč / 55 min.
Příprava k maturitě - speciál a maturitní otázky ZDARMA!

Speciální balíček přípravy k maturitě, ve kterém se intenzivně budeme věnovat Tvému maturitnímu předmětu. Po proběhlých 10 lekcích obdržíte i mé vypracované maturitní otázky ZDARMA (Chemie, Informatika, Český jazyk a Angličtina)

350 Kč / 55 min.
Insane mode

Chceš pořádnou dávku informací v co nejkratším čase? Za 2 hodiny to spolu zmákneme, ať už potřebuješ doučování kdykoliv!

800 Kč / 120 min.

Fotky a certifikáty