Daria K. Ověřená identita

Daria K.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Daria K.

Přijímá nové studenty

Příjemná atmosféra ve výuce, vždy zajímavé a interaktivní úkoly a nekonečná podpora učení

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj všichni, jmenuji se Dasha a jsem lektorka angličtiny s tříletou pedagogickou praxí. Svou práci zbožňuji a ráda se se svými studenty dělím nejen o znalosti, ale i o dobrou náladu, čímž je nabíjím energií pro nové úspěchy! Učím pouze online, vytvářím zajímavé a interaktivní úkoly. O učení se mnou mají zájem lidé všech věkových kategorií! A hlavně výsledek učení uvidíte už za měsíc.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Diana D.

Diana D.

Neověřená reference

Jsem ráda, že jsem narazila zrovna na Darii. Dlouho jsem hledala někoho, kdo rád naučí a jeho lekce budou zajímavé a hlavně přínosné. Angličtina mi nikdy moc nešla a vždy jsem se bála mluvit, ale díky Darii, jsem se v ní začala zlepšovat, a dokonce jsem se zbavila strachu z mluvení. Daria jasně a srozumitelně vše vysvětlí, naučí a každá lekce s ní je zajímavá, a zároveň zábavná. Začala jsem dělat pokroky za opravdu krátkou chvíli a pořád se zlepšuji. Doporučuji všemi deseti!

Odpověď doučovatele:

Děkuji vám za vaši zpětnou vazbu!

Radomir B.

Radomir B.

Neověřená reference

Díky Darii jsem se zamilovala do učení angličtiny. Předtím mi moji učitelé dávali materiály jen z učebnic a byla to nuda. Ale teď s Darjou cítím individuální přístup: učíme se na interaktivní platformě, kde je každá lekce jiná a zajímavá. Můj pokrok se velmi rychle projevil. Proto všem velmi doporučuji naučit se anglicky právě s ní!

Odpověď doučovatele:

Děkuji vám za vaši zpětnou vazbu!

Grigorii B.

Grigorii B.

Neověřená reference

Angličtinu s Darjou děláme už rok. Nedávno jsem se přestěhoval do Česka a potřeboval jsem znalost cizího jazyka. Studium češtiny bylo náročné, a tak jsem se rozhodl zlepšit i angličtinu. Jsem velmi spokojen s našimi lekcemi! Cítím individuální přístup. Lekce s Darjou jsou velmi účinné - přestal jsem se bát mluvit anglicky, zlepšil jsem si výslovnost. Po vyučování mohu sledovat YouTube video v angličtině. Jednoznačně doporučuji

Odpověď doučovatele:

Děkuji vám za vaši zpětnou vazbu!