Maximovaa

Maximovaa

Přijímá nové studenty

Maximovaa

Přijímá nové studenty

Studuji na Anglickém Gymnáziu v Praze, mám tedy angličtinu na úrovni rodilého mluvčí a ráda ti pomůžu zvýšit svoji úroven.

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
Cena Od 300 Kč

Popis


Po absolvování základního vzdělání na Dino Schools of Prague jsem se připojila k English College in Prague, kde momentálně studuji. Během své školní kariéry jsem projevila zájem o širokou škálu předmětů a aktivit, což odráží mou otevřenost a touhu po nových znalostech.

Zájmy a dovednosti:

Jazyky: Díky mému studiu na anglickém gymnáziu ovládám angličtinu na pokročilé úrovni a mám schopnost komunikovat efektivně jak písemně, tak ústně. Rovněž jsem se začala zajímat o další jazyky, jako je španělština, ruština a francouština.
Zájmy: Mým hlavním zájmem je literatura, ať už se jedná o klasická literární díla, současnou beletrii nebo poezii. Také ráda cestuji a objevuji nové kultury, což podporuje mé porozumění a respekt k různým perspektivám.

Ostatní aktivity:

Společenské angažmá: Během svého studia jsem se zapojila do školních projektů a dobrovolných aktivit, což mi pomohlo rozvíjet mé organizační dovednosti a cit pro komunitu.
Sportovní aktivity: Pravidelně se věnuji sportu, zejména běh a tenis, což přispívá nejen k mé fyzické kondici, ale také k udržení mentální rovnováhy.

Cíle a budoucnost:

Mým dlouhodobým cílem je dosáhnout vzdělání v chemickém inženýrství. Chtěla bych postoupit do Univerzity Stanford a pracovat na projektech, které přinášejí pozitivní změny do světa.
Tímto životopisem jsem chtěla přiblížit svou dosavadní cestu vzděláním a zájmy, které mě formují jako jedinečnou osobu. Doufám, že budu mít možnost dále rozvíjet své schopnosti a přinášet přínos do společnosti.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.