Petra S.

Petra S.

Odpovídá do 2 hod., na 70% zpráv
70% 2 hod
Přijímá nové studenty

Petra S.

Přijímá nové studenty

Mluvit hezky španělsky

  • 5/5 (Ohodnotilo 6 studentů)
  • 102 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  230 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 230 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jmenuji se Petra. Spanelstinu jsem zacala studovat na vysoke skole. Po ukonceni studii v roce 2014 jsem se prestehovala do Spanelska, kde jsem zila v rodine se spanelskym pritelem.
V roce 2020 se mym splnenym snem stal Novy Zeland, prave tam jsem zacala doucovat spanelstinu. V minulem roce jsem se rozhodla znovu vratit do Spanelska a od zacatku tohoto roku doucuji jiz i pres tuto platformu.

Sve lekce poskytuji online a zameruji se na vsechny vekove kategorie. Me lekce predavam spise zacatecnikum, kterym chci neformalni cestou pomoci domluvit se v zahranici, na dovolene a nebo pomoci tomu, kdo se chce jen naucit dalsi cizi jazyk:-).

Nevahejte se se mnou spojit v pripade jakehokoli dotazu.

Typy lekcí

Standardní lekce

230 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Sylva V.

Sylva V.

19 odučených lekcí

Měla jsem několik lekcí s Petrou a je skvělá. Rozhodně doporučuji. Reaguje na úroveň studenta a lekce mu přizpůsobí. Používá spousty učebních materiálů a všechny je pak studentovi zasílá. Sylva V.

Kristyna M.

Kristyna M.

18 odučených lekcí

Péťa je moc příjemná lektorka a všechno srozumitelně vysvětlí, takže se člověk nebojí na nic zeptat. Hodiny má připravené a materiály posílá hned po ukončení hodiny. Jako začátečník jsem moc spokojená a budu i nadále pokračovat.

Kamča M.

Kamča M.

14 odučených lekcí

S Pétou jsem měla už 4 hodiny a vřele doporučuji. Lekce jsou vždy skvěle připravené a určitě vás posunou ve španělštině o kus dále stejně jako mě.

Jakub S.

Jakub S.

12 odučených lekcí

S Petrou jsem absolvoval 4 lekce, jako úplný začátečník, který si chtěl k angličtině a němčině přidat 3. jazyk jsem naprosto spokojený. Vše co nevím (a je toho dost) mi Petra objasní, materiály z hodiny i následnou přípravu zašle. Všem kdo mají možnost a čas zkusit, jen doporučuji Jakub

Barbora V.

Barbora V.

1 odučená lekce

Péťa skvěle zvládne zanalyzovat úroveň a potřebu studenta, dle toho s ním následně pracovat a přizpůsobit se. Moc děkuji za lekci!