Adéla L. Ověřená identita

Adéla L.

Odpovídá do 1 hod., na 25% zpráv
25% 1 hod
Ověřená identita
Zkušební lekce zdarma

Adéla L.

Zkušební lekce zdarma

Doučování od zdravotní sestřičky online🌸

  • Doučuje také online
  • Od  155 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 155 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

• Ahoj! Jmenuji se Adéla a je mi 22 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a momentálně studuji na vysoké škole obor dětskou sestřičku☺️ Proto ti můžu pomoct pokud máš problémy jak s tématama na zdrávce tak třeba i na jiné střední🙂

•Dny, kdy se ti mohu věnovat máš napsané v kalendáři takže pokud potřebuješ s něčím pomoct jen sem s tím!❤️


• Při doučování se budeme věnovat tomu, čemu nerozumíš, vysvětlím ti jak se věci mají a popřípadě si ukážeme i něco na příkladu🙂V případu doučování ošetřovatelství praxe ti mohu i vytvořit stránku ve wordu kde budeš mít krok po kroku.

Typy lekcí

Zkušební lekce

V této lekci ti ukážu jak probíhá mé doučování, vybereme oblast s čím potřebuješ pomoct a budeme se tomu věnovat, pokud ti mé doučování bude vyhovovat můžeme si pak sjednat schůzku na delší čas☺️

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

V této lekci projedeme témata s kterými potřebuješ pomoct do hloubky. Vysvětlíš mi s čím potřebuješ pomoct, popřípadě v čem si nejsi úplně 100% jistý/á a můžeme si ukázat i nějaký příklad (pokud to u toho tématu bude možné). Tato lekce je vhodná pro lidi, kteří potřebují něco oprášit v paměti, nebo dovysvětlit.

155 Kč / 50 min.
Intenzivní lekce

Projedeme učivo od A po Z. Zabereme se více do hloubky daného učení a zaměříme se na správné postupy a ukážeme si příklady (pokud to bude možné). Tato lekce je vhodná pro lidi, kteří tématu rozumí úplné minimum nebo nemají žádné znalosti.

300 Kč / 90 min.
Ošetřovatelství - praxe

Tato speciální kategorie je ve stejné cenové kategorii jako klasická lekce, s rozdílem že se zde budeme zabívat pouze praxí nýbrž teorií. Můžeme si ukázat materiály, které jsem vytvořila nebo nasbírala během mého studia.

155 Kč / 50 min.

Fotky a certifikáty