Marketa S. Ověřená identita

Marketa S.

Odpovídá do 12 hod., na 100% zpráv
100% 12 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Marketa S.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kvalifikovana vyuka anglickeho jazyka

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Pochazim z Ceske Republiky a ziju jiz 15 let v Anglii, kam jsem se vdala. Vystudovala jsem pedagogickou fakultu Karlova univerzita v Praze zamerenou na anglicky jazyk. Dale jsem drzitelkou certifikatu C1 (Camebridge certifikate in Advanced English). Rada bych se predem omluvila za mnou psanou češtinu, 15 let nová i jazyk Anglictina a čeština v Čechách nebo rodiče ( i děti umí ❤️?)snad je všemu rozumět ale rada vše vysvětlím nezávazné pri osobním telefonátu .Jsme mama od dvou deti, se kterymi se pravidelne musim ucit a detem diky svemu vzdelani rozumim. Moji prednosti je vyuka dospělých ( jelikož on-line forma většinou vyhovuje teto věkové skupině )
Moji předměstí ke výuka konverzace, porozumění textu . Postupem času jsme poznala jaky styl výuky anglické konverzace dá studentů co nejvíce a mohu zaručit 90% zlepšení. ( záleží teda jaká je úroveň od té se odvodi délka naši vyuky)
Mě hodiny probíhají jen v anglickém jazyce a rychlost přízvuk a vše prispusobim každému jinak.
Myslím , ze pokud mate zkušenost s anglickým jazykem na úrovni B1B2 , po třech až čtyřech hodinách se mnou uvidíme rozdíl. U někoho větší než u jiných ale zatím nemám žádného studenta který by se do měsíce ( hodina týdne nezlepšil)
Každá ma hodina je přizpůsobena určitému studentů, nemám hodinu připravenou pro všechna své žáky jelikož vše je na míru jednotlivce :
Jelikož už se mohu klasifikovat “rodily mluvčí” ale porad mohu poradit hledané u děti ve vysvětlení v českém jazyce. U dospělých se tomu rada vyhybam a k tomu jsou důvody které rada vysvětlím.

Mohu zaručit jen kladný výsledek pokud chcete zdokonalit v konverzaci, porozumění textu etc.
Pro děti : mám dvě má také individuální hodiny ale dělané jiným způsobem . Používám učebnice a testy mých děti od jejich začátku (4roky)? ted je jejím 10 a 14. Rada své syny představím dětem (studentům) odbourání se trosku bariéra ale zase vše mohu vysvětlit jelikož výuka děti a dospělých je jiná.
zabavnym a strhujicim zpusobem, zaujmu děti kazde vekove kategorie, aby pro ne uceni bylo zabavne a tesily se na kazdou dalsi hodinu. Hodiny účtují ohledně obtížnosti, jak často máme hodinu - děti levnější ? £300-£350 dospěli £400-£450 ale můžeme se domluvit na 6 lekci uvidíme . Vše je na domluvě ?

Currently - teaching angliah to Czech student
Charlie’s university primary education kids psychology and specialised in English.
Yea he English for 5 years before moved to uk. Had classes up to ages between 4-10 years old.
In uk tried to help as teaching assistant at private school .

Typy lekcí

Zkušební lekce

Seznámeni, zjištění úrovně anglického jazyka, požadavky studenta a jeho cil

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

400 Kč / 55 min.
Anglicky jazyk- gramatika , konverzace a jiné

450 Kč / 55 min.